fbpx
031-360-797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si

PROGRAM, ki gre globlje, program, ki je celosten in vodi do tvojega resničnega bistva, program
POT K SEBI.

V 8 mesecih programa do globoke notranje osebne preobrazbe, ki odpira pot naprej do življenja sebe in lastnih potencialov, brez boleče prtljage preteklosti.

Program Pot k sebi je mentorski program, kjer z mojo (več kot) 8 mesečno podporo pregledaš svoje življenje v temelje in si dovoliš globoko notranjo spremembo, da zares sprejmeš sebe in svoje življenje v celoti in posledično zaživiš sebe.

Program Pot k sebi

Ste se tudi vi znašli na točki življenja, ko se sprašujete, če je to vse, kar ponuja življenje?

Čutite, da vaše življenje ni to, kar si si nekoč predstavljala, da bo, čeprav vam “zdrava pamet” govori, da vam v resnici nič ne manjka?

Ste na eni točki dojeli, da je skoraj pol življenja mimo, vi pa imate občutek, da ste ujeti v rutino, brezsmiselnost, praznost, neizpolnjenost in ob tem postajate bolj in bolj utrujeni od vlog, ki jih igrate v življenju in se sprašujete, kje sem pa jaz v vsem tem?

 

Dragi moji, v življenju se znamo tako zelo oddaljiti od sebe, da ne, da ne vemo kje sploh smo, ampak niti ne vemo več kdo sploh smo.

 

Postajamo bolj in bolj ujeti v življenje, v sistem, v okvirje, prepričanja, rutino, postajamo utrujeni, nezadovoljni, krhajo se nam odnosi, delo nas (več) ne izpolnjuje, življenje kar naprej postavlja pred nas nove in nove izzive, za katere ne vemo več, ali jim bomo sploh kos.

In to kar nekako sprejmemo kot normalno, vdamo se v »usodo«.

A vem, da nekje spodaj obstaja vprašanje »A je to res to?«, »A res ne obstaja drugačna možnost?«

Toliko smo že ujeti v to stanje, da se nam kar nekako ne zdi možno, da bi  lahko bilo drugače.

PA JE LAHKO!

Tudi sama nisem verjela, da je lahko, danes pa sem na točki, ko rečem, da živim svoje sanje, da mi je všeč življenje – življenje z vsem, kar le to prinaša, ne samo v tistem lepem, »blaženem« delu!

 

In vem, da je to možno tudi za VAS!

 

Če ste v življenju na točki, kjer vam je enostavno DOVOLJ, da je vse drugo prej, vi pa sploh

ne veste kje in kdo v resnici ste, življenje pa polzi mimo,

potem ste na pravem mestu. 

 

Na mestu, kjer vam podam roko in vas vabim,

da stopite z mano na 8 mesečno potovanje,

potovanje K SEBI!

Velika večina izmed nas je skozi življenje ali pa že v otroštvu prenehala čutiti sebe in se povsem odrezala od svojega resničnega bistva.

Posledično v tej podzavestni potrebi, da bi zopet začutili in našli sebe bezljamo skozi življenje, igramo in izpolnjujemo vse vloge, za katere mislimo, da jih moramo izpolniti. Najdemo parterja, ustvarimo družino, imamo otroke, najdemo službo, skušamo zagotoviti dostojno preživetje, se pehamo za uspehom, statusom, za zagotavljanjem osnovnih in manj osnovnih dobrin, a tudi ko nam vse to uspe, ugotovimo, da nekaj manjka.

V RESNICI MANJKATE VI!

Skozi vse nepredelane »travme«, vse nepotolažene žalosti, skozi vse nepredelane strahove, potlačeno in celo obsojano jezo, bolečino, razočaranja, smo se odrezali od sebe.

Skozi vsako izkušnjo, ko nismo bili slišali, videni, cenjeni, ljubljeni, smo potlačili del sebe.

 

Rezultat je ta, da kljub temu, da ste danes odrasli (torej po definiciji polno odgovorni za svoje življenje) se še vedno spopadate z/s:

 

Strahovi
Žalostjo,
Razočaranji
Občutki manjvrednosti
Strahovi pred neuspehom, pred tem, da niste sposobni, vredni …
Jezo
Neurejenimi ali neizpolnjujočimi odnosi
Odpirajo se nove rane skozi partnerstvo
Izjemno boleče rane, občutki krivde, nemoči … skozi odnose z otroki
Odnosi s starši še vedno niso razrešeni, temveč se še vedno včasih počutite kot »neumen« otrok ob njih, ali pa imate občutek, da jim morate zdaj vi igrati starša

 

Ob vsej tej čustveni »navlaki« (ki v resnici to ni) se velikokrat znajdemo v celi čustveni centrifugi, ki jo nemalokrat stresemo na druge ali pa smo celo prepričani, da so res drugi krivi zanjo.

In v tem se navadno vse bolj utapljamo in včasih oz. v skrajni obliki nam telo odreagira celo z boleznijo.

In da bi se pred vso to bolečo realnostjo ubranili (ker preprosto preveč boli, vi pa ne veste, kaj početi z njo), še bolj bezljate v utapljanje v rutino in »dosežke« življenja in si govorite SAJ BO.

Zveni znano?
Kako vem? Bila sem tam ...

A veste tisto, ko imaš v življenju pravzaprav vse, kar naj bi imel, v tebi pa vse trga zaradi neizpolnjenosti?

Živiš navidez, pa tudi v resnici, lepo življenje.

Prišel si do faze, ko imaš vse, streho nad glavo, prijetno službo, moža, pridne otroke, avto, psa, zadovoljujoče materialne zadeve, ob sebi prijetne ljudi.

V sebi pa si iz dneva v dan bolj prazen, si sicer vesel in hvaležen za svoje življenje, a nekaj manjka, nič od tega, kar imaš, ne zmore več utišati praznine, klica, da nekaj manjka, hrepenenja po nečem, pa še sam ne veš prav po čem.

Vem, veliko izmed vas bo reklo, to je polna rit vsega. Ja, res je. Zelo se strinjam z vami. Do tega, te praznine lahko prideš šele, ko imaš polno rit vsega.

Ne, da je prej ni, samo imaš toliko dela z drugimi, v tistem trenutku pomembnejšimi, preživetvenimi težavami.

Kako lahko to trdim? Ker sem bila tam.

Ker zelo dobro poznam, bolj kot bi si želela, kaj pomeni preživetvena stiska.

Ne, takrat je praznost življenja na zadnjem mestu.

Ko se boriš z življenjem, v katerem si brez službe, z majhnimi otroki, ko komajda plačaš položnice, ko moraš skrbno odmerjati obroke otrokom, če hočeš, da bodo imeli do zadnjega v mesecu kaj jesti, ko si ne upaš niti dati priznanja, da ti je težko, ker veš, da na svetu obstajajo ljudje, ki jim je še huje kot tebi, … takrat te je globoko sram in občutiš globoke občutke krivde ob tem, da bi si priznal, da ti je res težko.

In ko si dovoliš vsakih nekaj mesecev čustveni bolečini na plan in se zjokaš, ne veš, kaj je huje – to, da ti je težko, ali krivda in sram ob tem, da je nekomu še huje, ti pa si drzneš jokati.

V vseh teh trenutkih sem se namreč borila s strašansko krivdo ob tem, da npr. iz moje pipe priteče topla voda, da skozi mojo streho ne teče voda itd.

Torej globoko v sebi sem verjela, da si še tega, kar imam, ne zaslužim. To so močni občutki nevrednosti, ki pa v tisti težki situaciji niso pomenili nič.

Tudi, če bi mi takrat nekdo povedal, da moja življenjska situacija izvira iz tega, ne bi imela s to informacijo kaj početi.

Na srečo sem imela takrat ob sebi ljudi, ki so mi »povsem neopazno« pomagali prebroditi najhujše, in tudi sama sem se delala, da pomoči ne opazim, ker v danem trenutku nisem zmogla drugače.

Sprejeti pomoč zavestno, bi zame v tistem trenutku pomenilo poraz, predajo, nesposobnost in še kaj.

Seveda sem pomoč opazila, a je šlo za tihi dogovor neopaznosti.

Še danes sem za te ljudi, ki so bili tistem času prisotni v mojem življenju, globoko hvaležna in ta hvaležnost bo ostala za vedno.

In ja, takrat res ni iskanja nečesa globljega, nečesa več, ni čutenja praznine … Sem pa imela v tistem času globoko zaupanje, da je stanje začasno in da me čaka svetlejša in lagodnejša prihodnost. In ker sem to trdno verjela, je res bilo tako.

Postopoma se mi je oz. sem urejala življenje na vseh področjih, prišla do faze »polne riti vsega«, kar sem v vsakem trenutku globoko cenila in cenim še danes.

 

A bolj kot mi v življenju ni več nič manjkalo, več mi je manjkalo, bolj neizpolnjena in prazna sem se počutila.

 

S to neizpolnjenostjo in praznino pa je začelo prihajati obdobje, ko me je življenje pričelo dušiti bolj kot kadarkoli prej.

 

V mojem življenju se je začelo kopičiti vse več omejitev, ki so bile plod mojega uma, vedno bolj sem se ujemala v past rutine, življenje mi je skozi strahove, panične napade pričelo kazati, da nekaj ni v redu.

 

Bolj kot bi lahko živela svobodno, bolj nesvobodno sem v resnici živela!

 

Pričelo me je hromiti cel kup strahov, strah pred prihodnostjo, strah živeti, strah pred vožnjo, strah pred višino, strah pred psi, strah pred snegom, strah pred letenjem, strah pred novostmi, strah pred starostjo, strah pred osamljenostjo, strah pred zapuščenostjo, strah pred izgubo kontrole, strah pred smrtjo …

Pravzaprav me je bilo strah že vsega.

In ne to ni bil več normalen strah, s katerim se vsi kdaj pa kdaj spopadamo.

Ta strah me je jedel od znotraj, ta strah mi je onemogočal živeti, ta strah mi je onemogočal dihati.

In tem strahovom so se lepili novi in novi strahovi, do točke, ko sem zaznala, da tako ne morem, nočem, ne želim več živeti.

 

Seveda nisem imela pojma, kaj sploh storiti, niti še nisem uspela pridet v to fazo iskanja rešitev. Samo globoko znotraj sebe sem vedela, da je dovolj!

 

In takrat, ko sem znotraj sebe zares sprejela odločitev, so se rešitve pričele pojavljati same od sebe. Pričela se je pojavljati pomoč v obliki delavnic, člankov, knjig, izobraževanj, ki so me postopoma vodile do poti po kateri hodim danes.

 

Torej, ko se zares odločim, Vesolje ponudi pomoč, na nas pa je, ali jo bomo sprejeli ali ne.

 

Hvaležna za to pomoč in hvaležna sebi, ker sem ji sledila, čeprav je moj um imel cel kup razlogov proti.

 

Zelo sem se morala boriti s pomisleki zdrave pameti in s strašansko tesnobo v sebi sem se odločila in investirala svoj čas, svojo energijo, denar, ki ga takrat nisem imela, svoj fokus in akcijo.

 

Nisem imela namena deliti tega dela svojega življenja in bolečine, namen je bil napisati nekaj čisto drugega na drugačen način, a izlilo se je to sporočilo. Verjamem, da z namenom, ker je na drugi strani nekdo, ki potrebuje točno to sporočilo.

Ob tem, ko vam odpiram in dajem na pladnju del svoje ranljivosti, pa pravzaprav še globlje zdravim sebe. Danes to zmorem, pred leti ne bi zmogla.

 

Zame je bila to POT K SEBI, pot »domov«, od tu ime programa. Ni bilo vedno lahko, a bilo je več kot vredno. Danes se doživljam kot ženska, ki živi svoje sanje in ji je všeč življenje. In tudi, če jutri Življenje moje sanje sesuje v prah, nič zato, lahko bom rekla VČERAJ SEM ŽIVELA!

 

Skozi to pot osvobajanja od lastnih ujetosti, sem pridobila znanje in izkušnje, da lahko na pot k sebi vodim tudi VAS.

 

 

JE ČAS, DA TUDI VI IZSTOPITE IZ KROGA ponavljajočih se življenjskih izkušenj, lekcij, učenj in si dovolite od življenja VEČ?

 

Potem je program POT K SEBI je namenjen VAM:

 

♥    VAM, ki želite (ponovno) ČUTITI vse, kar obstaja in se ob tem počutiti ok

♥    VAM, ki si želite odložiti bremena preteklosti, urediti svoje družinske vzorce in odnose, izboljšati partnerske odnose, odnose z otroki …

♥     VAM, ki želite ponovno ozavestiti in razumeti kdo ste in zakaj živite takšno življenje kot ga ter »dobiti« ključ do spreminjanja sebe in posledično svojega življenja na bolje.

♥    VAM, ki si želite preseči svoja omejujoča prepričanja, svoje blokade in vzorce, ki vam onemogočajo živeti življenje, takšno kot bi si ga želeli.

♥    VAM, ki želite (ponovno) začutiti ljubezen do sebe

♥    VAM, ki želite ozavestiti in zaživeti svoj polni potencial. 

 

Ko najdemo spet sebe, posledično prevzamemo moč in vajeti svojega življenja nazaj v svoje roke in ga lahko pričnemo kreirati iz svojega polnega potenciala!

 

Ste pripravljeni za to izstopiti iz cone znanega in pod mojim vodstvom iti globoko vase v razreševanje svojih življenjskih izzivov?

 

Na tem programu ne bomo »plezali po oblakih« in iskali zunanje rešitelje in bitja, ki bodo odnesla vse vaše težave in vam ustvarila raj na zemlji, ker to nisem jaz in v čarobne palčke zunaj nas ne verjamem.

 

Na tem programu boste zavihali rokave in šli konkretno in v praksi globoko vase in se v varnem in podpornem okolju soočali z vso »culico«, ki ste jo pridno polnili skozi življenje.

 

In včasih je preprosto treba iti na polno.

 

Na polno v vso svojo greznico in jo zares temeljito pregledati in pričeti s čiščenjem točno tam, kjer najbolj »smrdi«, postopoma razumeti in nato odvreči vse, kar vam ne služi več.

 

Pot k sebi je program na polno.

 

Vse to ne bo samo teorija, ampak bo delo skozi srce, vodeni procesi razreševanja podzavestnih ujetosti, procesi, skozi katere bodo počasi odpadale blokade, maske, zidovi …

Program bo transformativen, ker boste proaktivni, ker boste v procesih transformacije, ker boste »delali« tudi doma, ker se bomo dobivali poleg v živo, kjer bomo odpirali procese, še na online evalvacijskih srečanjih, kjer bo prostor za vaše zgodbe, izkušnje, procese …

 

Šli boste v svojo temo, v svojo blato, da lahko (ponovno) odkrijete svojo SVETLOBO in kot lotos, ki se razvije iz blata, sprejmete sebe v celoti in ZASIJETE.

 

Ne verjamem v čarobne palčke in vam je tudi ne ponujam.

Verjamem pa v preboje, ki so posledica odločitve in zavestnega, kontinuiranega dela na sebi.

Bo enostavno?

Ne.

Bo intenzivno? Ja.

Bo naporno? Vsekakor.

Bo vredno? Garantiram. 

POTEK PROGRAMA IN KAJ PROGRAM ZAJEMA

    ♥    8 srečaj v živo v Ljubljani ob sobotah od oktobra do maja

15. 10. 2022 – Razumevanje življenja in naše vloge v njem

12. 11. 2022 – Kaj vpliva na mojo osebnost, moje delovanje, moje izbire, moje odzive?

10. 12. 2022 – Vpliv primarne družine, otroštva

14. 1. 2023 – Moj način delovanja, vzorci, omejujoča prepričanja, ujetosti …

11. 2. 2023 – Partnerski in drugi odnosi

11. 3. 2023 – Ljubezen do sebe

15. 4. 2023 – Življenjsko poslanstvo

13. 5. 2023 – Zaživi svoj potencial

♥    6 srečanj online (8. 11., 29. 11., 4. 1., 1. 2., 2. 3., 4. 4. vsakokrat ob 18h)

+ 2 BONUS srečanji

♥   PDF gradiva

♥   Delovne zvezke

♥   FB skupinsko podporo in celoletno mojo podporo

+ 100% GARANCIJO (preveri spodaj)

 

Naslovi posameznih tem niti približno ne morejo opisati s celostnega vidika, kakšne transformacije bomo ob tem dosegali, kako globoko se bomo spuščali, kaj vse bomo razreševali in sproščali. Ker bodo tematike in procesi vseskozi prepleteni, udeležba zgolj na posameznih srečanjih ni možna. 

 

Program Pot k sebi združuje vsa moja znanja in temelji na osnovi karmične diagnostike, epigenetike, tradicionalne kitajske medicine, djotiša in je tako kombinacija starodavnih znanj in najsodobnejših odkritij oz. pristopov znanosti. 

Program je zasnovan celostno in je naravnan praktično v uporabno vrednost v vsakdanjem življenju.

 

Skozi 8 mesečni proces boste:

♥ razumeli, kje v življenju se nahajate in zakaj oz. kaj vas je vodilo do sem

♥ se osvobodili neprijetnih bremen preteklosti in se podali v razreševanje težjih občutkov iz preteklosti (otroštvo, odnos s starši …), kar še danes vpliva na vas in vaše življenje, pa če se tega zavedate ali ne

♥ prepoznavali in razreševali blokade podzavestnega uma, ki vas blokira, da se v življenju ne zmorete premikati naprej v smeri želenega

♥ razumeli, kje so resnični vzroki za vaše težave, bolezni, neizpolnjujoče odnose …

♥ pričeli urejati vse odnose v svojem življenju

♥ pričeli ustvarjati več harmonije, zdravja, sproščenosti, radosti

♥ ustvarili boljšo samopodobo, posledično boste lažje obvladovali vse izzive v življenju

♥ pridobili ogromno energije, volje, smisla …

♥ ozavestili in razumeli, da se ključ za kreiranje vašega življenja zares nahaja v vaših rokah, s tem boste povečali svojo moč in ponovno vzpostavili zdrav, pristen odnos s sabo

 

Je čas, da končno odložite

nezadovoljstvo, nemoč, razočaranja, žalost, krivdo, sram in druge težke občutke

in v svojem življenju ustvarite prostor za: 

 

♥ VEČ MIRU

♥ VEČ ENERGIJE, VOLJE, SMISLA

♥ VEČ SPROŠČENOSTI, RADOSTI, IZPOLNJENOSTI

♥ VEČ LJUBEZNI DO SEBE IN DRUGIH

 

 

Ker vem, da je 8 mesecev dolga zaveza in da se vmes lahko zgodi »življenje«, stvari, ki jih ne morete predvideti, sem razmišljala tudi o tem in našla rešitve.

Seveda je koristno za vas, da sprejmete odločitev / zavezo in naredite vse kar lahko, da greste v program na polno, a včasih preprosto ne gre, da bi bili fizično prisotni.

Zato bo več možnosti (možnosti kot izjema, ne kot pravilo).

V primeru bolezni, ko fizično ne boste mogli biti prisotni, bi pa lahko sodelovali na daljavo, bomo vklopili zoom in boste lahko z nami na tak način.

V primeru neodložljive in nujne obveznosti, ko nikakor ne boste mogli biti prisotni ne v živo ne online, bomo srečanje posneli (video ali vsaj zvočno) in posnetek vam bo dostopen preko spletne učilnice, da boste lahko sodelovali naknadno. Tam bodo tudi vsa gradiva.

Ničesar ne boste zamudili na ta način, razen možnost sodelovanja. Energijo ujame tudi posnetek – dokazi za to obstajajo, eden izmed njih so tudi moje meditacije, ki so podprte z reiki energijo in pogosto mi poveste, da jih občutite zelo drugače kot »navadne« meditacije.

Še zadeva, ki je za marsikoga pomembna.

Marsikdo čuti oviro pri sodelovanju na skupinskih dogodkih, ker ste po naravi bolj individualisti, ali pa se preprosto nočete / ne marate izpostavljati pred skupino.

Program pot k sebi je resda skupinski, a je hkrati zelo intimen.

Namreč zastavljen je tako, da v nobenem trenutku ne zahteva od vas nikakršnega izpostavljanja, če tega ne želite, je pa vedno za to priložnost, če tako čutite.

In tudi brez izpostavljanja lahko razrešujemo!

Poleg tega je program tudi individualno naravnan, v času trajanja programa se bom »ukvarjala« z vami, z vsakim posameznikom, z vašimi konkretnimi izzivi …

Ne glede na kateri točki se osebno nahajamo, je program takšen, da greste čez transformacije, če ste na začetku poti osebne rasti ali pa ste neko pot že prehodili, vsak namreč doživlja na svojem nivoju.

Kaj so o krajši različici programa povedali pretekli udeleženci?

Delavnica je bila zame nekaj posebnega. Delo na sebi. Videnje sebe v luči preteklih življenjskih dogodkov, ki so se mi zgodili. Kaj sem se naučila iz teh situacij, prijetnih in neprijetnih je bilo, da vse kar se je zgodilo, je bilo prav, zato sem danes takšna kot sem. Predelala sem tudi boleče izkušnje v življenju, in sedaj lažje razumem življenje naprej. Vendar po koncu delavnice se moje delo na sebi šele začne.
Metka
Na delavnici sem dobila zelo veliko. Naučila sem se popolnoma drugače razmišljat o preteklih dogodkih v svojem življenju. Danes znam stopit čez marsikaj in se ne več ozret ali se zataknit. Končno zares vem, da ko nekdo govori o meni za mojim hrbtom, govori le o sebi, ne o meni, ker ni jaz. Končno sem lahko vse zamere počistila, zamere, ki sem jih gojila in skrivala celo življenje. Lahko sem si jih priznala in prečistila in jih končno spustila. Prvič po dolgih letih sem zajela čisti zrak in izdihnila vse nakopičeno.
Katarina

 

Življenje sestoji iz nenehnih odločitev. Vaše dosedanje odločitve so vas peljale k življenju, ki ga živite zdaj. Če vam le to ni povsem všeč, je potrebno sprejeti drugačne odločitve. Saj ista pot vodi vedno k istemu cilju.


KOLIKŠNA JE INVESTICIJA?

Vem, da si mislite do zdaj, ja, ja vse lepo in super se sliši, a koliko me bo to stalo.

Razumem vas. Tudi jaz sem nekoč razmišljala tako in priznam, da se še danes ujamem v tem.

A sama sem se v procesu svojih notranjih in zunanjih preobrazb in ustvarjanju drugačnega (boljšega) življenja zase, pričela spraševati drugače.

Danes se vprašam:

♦   Kje se trenutno v življenju nahajam, kje imam problem, izziv?

♦   Ali znam / imam ZNANJE ta izziv v tem trenutku rešiti sama?

♦   Kam me bo ta problem sčasoma pripeljal, če ne bom ničesar storila, če ne bom investirala svoj čas, svojo energijo, denar, svojo cono udobja, znanega in kvazi varnega v reševanje tega problema?

 

Na tej točki se samo spomnim let, ko sem se vdajala v usodo in živela z dneva v dan bolj prazno življenje, s čedalje več strahovi, bolečinami, žalostjo, utrujenostjo, naveličanostjo itd.

 

Bi se stanje samo po sebi izboljšalo? Ne bi.

Bi stanje ostalo enako? Ne, ne bi, ker bi tonila še globlje, kot sem že iz leta v leto.

 

Nato se vprašam, kakšno izbiro / možnosti imam v tem trenutku?

♦    Odločim se, da ni še čas, da bom še malo počakala in upam, da se bo samo po sebi kaj rešilo (a v sebi vem, da se ne bo) in se (zopet) postavim na zadnje mesto in tvegam, da bom v tem tonila še globlje, v najboljšem primeru pa ostajam na točki, kot sem sedaj in vsaj ne poslabšujem stanja

 

♦     In druga možnost – izberem sebe, morda celo prvič v življenju, se odločim in investiram vase svojo čas, svojo energijo, denar in naredim, kar je potrebno, da se iz točke v kateri sem premaknem proti rešitvi.

 

In na zadnji točki se vprašam, kam je možno priti, če naredim drugače kot vedno doslej, če vložim svoj čas, trud, denar, zaviham rokave in vso svojo pozornost in energijo z NOVIM ZNANJEM usmerim v nove / drugačne korake?

 

In ko si postavim ta vprašanja, velikokrat ne razmišljam več kaj dosti in se odločim za drugačno pot kot tolikokrat doslej, ker obstoječe delovanje, obstoječe znanje me je pripeljalo na točko, kjer sem zdaj. Jaz pa želim NAPREJ.  

No včasih pa vztrajam na isti poti in ne sprejmem odločitve / zaveze k spremembi, ker preprosto še ni čas zanjo, še nisem v resnici znotraj sebe zrela za spremembo, ki si jo želim. In tudi to je povsem OK!

 

Cena programa v šolskem letu 2022/23 

 132€ / mesec – 10 mesecev

(možno tudi plačilo po položnicah – za to opcijo mi pišite na info@lotos-svetovanje.si)

 

Za svojim programom stojim s 100% garancijo na zadovoljstvo.

V kolikor mi zadnji dan programa (zadnje srečanje v živo) poveste, da niste pridobili nobenega spoznanja, da niste znotraj sebe naredili nobenih sprememb, lahko uveljavljate garancijo.

Moj cilj je, da vam skozi program približam razumevanje zakaj ste takšni kot ste, zakaj živite življenje kot ga, zakaj ustvarjate odnose kot jih IN PREDVSEM, kako pristopiti, da se to prične spreminjati in da tudi v PRAKSI, v vsakodnevnem življenju pričnete živeti spremembe.

A dejstvo je, da sprememb ne morem narediti namesto vas, lahko vas samo vodim, kako jih narediti sami, zato želim v programu ljudi, ki so ODLOČENI, da bodo naredili vse kar je potrebno, da do želenih rezultatov pridejo, ljudi, ki bodo proaktivni in bodo dejansko vložili svojo energijo, trud in čas v program. Zato vas bom tekom programa usmerjala tudi v domače delo, »domače naloge«, ki mi jih boste lahko poslali med srečanji.

Če vse to storite, sledite programu, izvajate in mi pošiljate domačne naloge, procese in ne bo nobenih spoznanj, napredkov, vam vrnem ves vplačan znesek.

Na svojih programih in tečajih si želim pomagati, usmerjati k spreminjanju kvalitete življenj ljudi in si želim zadovoljne stranke, ki spreminjajo pogled nase in na življenje. Če stranka ni zadovoljna, tudi jaz ne želim delati z njo oz. nočem njenega denarja. Seveda tu pričakujem tudi z vaše strani fair-play

 

O DELU Z MANO SO POVEDALI ...

Zakaj Andreja? Ker ima široko znanje, ker je iskrena in ljubeča. Ker živi in predaja svoje poslanstvo. In to je čutiti v vsakem njenem tečaju. Ker te popelje na to pot, zato da ti pomaga. 

KAJA KALAŠ, udeleženka reiki tečajev

 

Delo z Andrejo bi zelo priporočala, saj je zelo topla in dostopna oseba, ki se ti posveti in se potrudi odgovoriti na vsako vprašanje.

 

Anja Gantar, udeleženka reiki tečajev in djotiš svetovanja

Andreja je rojena dobra dušica, vedno pripravljena priskočiti na pomoč.

Kakršno koli vprašanje, pomoč, mnenje, nasvet sem potrebovala, mi ga je nesebično dala. Res sem hvaležna, da jo poznam in da je del moje življenjske poti, ker res to kar dela, dela s srcem. HVALA.

Mojca Peček, udeleženka reiki tečajev in djotiš svetovanja

Andreja, resnično sem hvaležna, da sem te spoznala, hvala za vso predano znanje, hvala za vse energije, hvala za ves support 🙏❤️ Kdorkoli se bo odločil delati s tabo, mu zagotovo ne bo žal!!! 🥰

 

Mateja Lavrinc, tečajnica

Andrejo priporočam vsem, ki jih imam rada.  Najbolj me je prevzela tvoja “ne vzvišenost” in občutek, da nismo samo stranke iz katerih je potrebno maximalno iztržiti. 

 

Mita Lazar, tečajnica

Nimam predloga, kako bi ti izboljšala svoje delo, ker si srčna in to je pri tem delu najboljše. Delati s človekom, pomeni, imeti empatijo, srčnost, ljubezen, znanje poslušanja in dajanje občutka varnosti in sprejemanja. Vse to imaš in to je blagoslov s katerim delaj naprej! ❤

 

Nina Ivič, tečajnica

Si preprosta, dostopna, imaš ogromno znanja, nobeno vprašanje ti ni odveč, preprosto čudovita duša. Izjemna si, poveš realno, kot je. Všeč mi je tvoj nastop, umirjenost, dostopnost, energija. Zlato srce.

 

Tina Ipavec, tečajnica

Vidi in čuti se, da to delaš z ljubeznijo in iz vsega srca. Vsekakor si želim svoje znanje nadgrajevati s tvojo pomočjo. Želim si, da ostaneš moja učiteljica.

 

Andreja Žnidarič, reiki tečajnica

Meni je bilo všeč vse, sploh zato, ker si vse znanje predala s srčnostjo, predanostjo, in vidi se, da delaš to srcem in dušo.. in pa hvala za vse znanje, ki sem ga lahko dobila od tebe 🙂

 

Alja Lebar, tečajnica

Je čas tudi zate?

Prijavi se. Vesela bom tvoje odločitve ZASE in na tvoji poti te bom maksimalno podprla.

Prijava na brezplačen ZOOM

    ×
    ×

    Cart