fbpx

Djotiš svetovanje s pristopom karmične diagnostike

Primeren za vas, v kolikor ste se znašli na težji prelomnici v življenju, v težjem obdobju, ali pa kar naprej ponavljate ene in iste lekcije, ste se zataknili v življenju, pa ne veste, kako naprej ali pa si želite samo svobodneje zadihati, pustiti za seboj omejujoča prepričanja in vzorce, ki vam onemogočajo, da bi zaživeli polno, svobodno življenje, da bi zaživeli sebe.

V kolikor imate torej konkreten problem, ki bi ga želeli razrešiti, in ste pripravljeni pri tem aktivno sodelovati, je za vas primeren Jyotish s pristopom karmične diagnostike.

Zajema paket 2 srečanj. Na prvem naredimo Djotiš vpogled v natalno karto oz. Djotiš svetovanje in poglobljen razgovor o težavah, zaradi katerih prihajate.

Prvo srečanje se lahko izvede osebno (Brežice – Posavje) ali na daljavo (Skype).

Na drugem srečanju vas skozi voden proces po pristopu karmične diagnostike popeljem v razreševanje in spuščanje globokih, podzavestnih omejujočih prepričanj in vzorcev, ki so ključni vzrok za težave. Z ozaveščanjem vzrokov, se sproščajo čustvene in energijske blokade, ki nam onemogočajo osvoboditi se ujetosti. Ko prepoznamo lastne ujetosti in se zavemo vzrokov zanje, takrat šele dobimo možnost videti, razumeti sebe in svoje življenje v drugačni luči. Srečanje se izvaja osebno.

Cena paketa Djotiš svetovanje s pristopom karmične diagnostike ……….. 144€ 

Naročila in informacije: info@lotos-svetovanje.si, po tel. 031 360 797 vsak delovnik med 15. in 20. uro ali izpolnite spodnji obrazec.

Kontaktni obrazec

Close Menu