fbpx

Djotiš svetovanje

Jyotish (djotiš, đotiš, džotiš) je vedska / indijska astrologija. Analiza natalne karte oz. djotiš svetovanje daje globlji vpogled vase, v lastno življenje; preteklost, sedanjost in prihodnost. Jyotish pomeni “svetloba” oz. “kreator svetlobe”.

Na nas, našo osebnost, naše življenje vpliva več dejavnikov. Eden izmed njih je tudi vpliv planetov v trenutku rojstva. Vsi smo del vesolja in vesolje je del nas. Planeti v vesolju plešejo svoj ples, v trenutku rojstva pa se s svojo energijo naselijo v nas. V naši »hiši« (osebnost, življenje) se naselijo in s svojim plesom vnašajo dinamiko v sobe (področja življenja, osebnosti) v katerih prebivajo. Kakšen pečat bodo pustili planeti, je odvisno od tega v kateri sobi plešejo, s kom se družijo (s katerimi planeti), kateri planeti jim dajejo sobo v najem, kdo jih opazuje …

Vedska analiza trenutka rojstva nam omogoči, da spoznamo ples planetov v nas, s tem osvetlimo sebe, naše življenje in dobimo orodje, zavedanje, kako s planeti zaplesati, da bodo v nas in našem življenju odrazili najboljše možne lastnosti. Planeti plešejo, če jim sledimo ali ne. Če se plesu upiramo, nam soplesalec slej ko prej stopi na prste, ples ni več tekoč. Če se mu prepustimo, je lahko ples čudovit, lahko pa nas tudi odnese v daljine, ki jih še slutimo ne. Lahko pa postanemo enakovreden soplesalec in s svojo energijo, svobodno voljo in delovanjem vplivamo na planet, s katerim plešemo.

Torej Jyotish svetovanje nam pomaga prepoznati plese, ki jih plešemo v svojem življenju. Ko poznamo ritem preteklosti, lahko tekoče vplivamo na ritem sedanjosti in s tem vplivamo na ples, ki ga bomo plesali v prihodnosti. S poznavanjem in obvladovanjem korakov prevzamemo ples življenja v svoje roke.

Jyotish pristopa k posamezniku, kot enkratnemu in neponovljivemu bitju. Vpogled v natalno karto je analiza slike neba v trenutku rojstva osebe. Jyotish natalno karto analizira skozi znamenje ascendenta. Gre za točko oz. znamenje zodiaka, ki se v trenutku rojstva najbolj vzhodno na obzorju (gledano s perspektive kraja rojstva na Zemlji), torej znamenje, ki vzhaja oz. se rojeva v trenutku našega rojstva. V zahodni astrologiji je to podznak, v Jyotishu pa je to znamenje osnovno znamenje za analizo rojstne karte. Ascendent se menja na približno 2 uri – zato je najboljši pokazatelj osebnosti in individualnosti posamezne osebe.

Vas zanima, katero je vaše znamenje po vedski astrologiji Djotiš? BREZPLAČNO preverite – sledite povezavi TUKAJ

 

KAJ POTREBUJEM?

  • datum rojstva
  • ura rojstva
  • kraj rojstva

 

KAJ DOBIM?

  •  analizo vaše osebnosti, življenja, potencialov, lekcij, učenj … na osnovi trenutka rojstva 
  •  svetovanje do 2 uri
  •  možnost zvočnega posnetka svetovanja
  •  pisni povzetek z razlagami (15 – 20 strani)

 

KJE?

  • Brežice, CPB 33 (Posavje)
  • v udobju lastnega doma preko spleta (Skype)

 

Cena osebnega svetovanja ali svetovanja na daljavo …….  99€ + GRATIS SEANSA TESLA METAMORFOZA ZDRAVJA®, v vrednosti 45€.

Naročite se lahko preko spodnjega obrazca ali na info@lotos-svetovanje.si ali po tel. 031 360 797, vsak delovnik med 15. in 20. uro. 

Za pregled ali naročilo ostalih storitvev Lotos svetovanja KLIKNITE TUKAJ.

Kontaktni obrazec

Close Menu