fbpx
031-360-797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si

Celosten in poglobljen program
POT K SEBI - začetek 15. 10. 2022

V 8 mesecih programa do globoke notranje osebne preobrazbe, ki odpira pot naprej do življenja sebe in lastnih potencialov, brez boleče prtljage preteklosti.

Program Pot k sebi je mentorski program, kjer z mojo (več kot) 8 mesečno podporo pregledaš svoje življenje v temelje in si dovoliš globoko notranjo spremembo, da zares sprejmeš sebe in svoje življenje v celoti in posledično zaživiš sebe.

V 8 mesecih programa do globoke notranje osebne preobrazbe, ki odpira pot naprej do življenja sebe in lastnih potencialov, brez boleče prtljage preteklosti.

Program Pot k sebi je mentorski program, kjer z mojo (več kot) 8 mesečno podporo pregledaš svoje življenje v temelje in si dovoliš globoko notranjo spremembo, da zares sprejmeš sebe in svoje življenje v celoti in posledično zaživiš sebe.

POTEK PROGRAMA IN KAJ PROGRAM ZAJEMA

8 srečanj v živo (Ljubljana)

6 srečanj online

2 BONUS 

online srečanja

Delovni zvezki

Moje mentorstvo

podporna FB skuina

100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

V kolikor mi zadnji dan programa (zadnje srečanje v živo) poveste, da niste pridobili nobenega spoznanja, da niste znotraj sebe naredili nobenih sprememb vam vrnem ves vplačan znesek, ob pogoju prisotnosti in izvajanju domačih nalog ter navodil.

 

JE ČAS, DA TUDI VI IZSTOPITE IZ KROGA ponavljajočih se življenjskih izkušenj, lekcij, učenj in si dovolite od življenja VEČ?

 

Potem je program POT K SEBI je namenjen VAM:

 

♥    VAM, ki želite (ponovno) ČUTITI vse, kar obstaja in se ob tem počutiti ok

♥    VAM, ki si želite odložiti bremena preteklosti, urediti svoje družinske vzorce in odnose, izboljšati partnerske odnose, odnose z otroki …

     VAM, ki želite ponovno ozavestiti in razumeti kdo ste in zakaj živite takšno življenje kot ga ter »dobiti« ključ do spreminjanja sebe in posledično svojega življenja na bolje.

VAM, ki si želite preseči svoja omejujoča prepričanja, svoje blokade in vzorce, ki vam onemogočajo živeti življenje, takšno kot bi si ga želeli.

♥    VAM, ki želite (ponovno) začutiti ljubezen do sebe

♥    VAM, ki želite ozavestiti in zaživeti svoj polni potencial. 

 

Ko najdemo spet sebe, posledično prevzamemo moč in vajeti svojega življenja nazaj v svoje roke in ga lahko pričnemo kreirati iz svojega polnega potenciala!

MODULI

MODULI

15. 10. 2022

Razumevanje življenja in naše vloge v njem

 

12. 11. 2022 

Kaj vpliva na mojo osebnost, moje delovanje, moje izbire, moje odzive? 

10. 12. 2022 

Vpliv primarne družine, otroštva

14. 1. 2023

Moj način delovanja, vzorci, omejujoča prepričanja, ujetosti …

11. 2. 2023

Partnerski in drugi odnosi

11. 3. 2023

Ljubezen do sebe

15. 4. 2023 

Življenjsko poslanstvo

13. 5. 2023

Zaživi svoj potencial

♥    6 srečanj online

(8. 11., 29. 11., 4. 1., 1. 2., 2. 3., 4. 4. vsakokrat ob 18h)

Pot k sebi je program na polno.

Vse to ne bo samo teorija, ampak bo delo skozi srce, vodeni procesi razreševanja podzavestnih ujetosti, procesi, skozi katere bodo počasi odpadale blokade, maske, zidovi …

Program bo transformativen, ker boste proaktivni, ker boste v procesih transformacije, ker boste »delali« tudi doma, ker se bomo dobivali poleg v živo, kjer bomo odpirali procese, še na online evalvacijskih srečanjih, kjer bo prostor za vaše zgodbe, izkušnje, procese …

 

Šli boste v svojo temo, v svojo blato, da lahko (ponovno) odkrijete svojo SVETLOBO in kot lotos, ki se razvije iz blata, sprejmete sebe v celoti in ZASIJETE.

 

Ne verjamem v čarobne palčke in vam je tudi ne ponujam.

Verjamem pa v preboje, ki so posledica odločitve in zavestnega, kontinuiranega dela na sebi.

Bo enostavno?

Ne.

Bo intenzivno? Ja.

Bo naporno? Vsekakor.

Bo vredno? Garantiram. 

Program Pot k sebi združuje vsa moja znanja in temelji na osnovi karmične diagnostike, epigenetike, tradicionalne kitajske medicine, djotiša in je tako kombinacija starodavnih znanj in najsodobnejših odkritij oz. pristopov znanosti.  Program je zasnovan celostno in je naravnan praktično v uporabno vrednost v vsakdanjem življenju.

Skozi 8 mesečni proces boste:

♥ razumeli, kje v življenju se nahajate in zakaj oz. kaj vas je vodilo do sem

♥ se osvobodili neprijetnih bremen preteklosti in se podali v razreševanje težjih občutkov iz preteklosti (otroštvo, odnos s starši …), kar še danes vpliva na vas in vaše življenje, pa če se tega zavedate ali ne

♥ prepoznavali in razreševali blokade podzavestnega uma, ki vas blokira, da se v življenju ne zmorete premikati naprej v smeri želenega

♥ razumeli, kje so resnični vzroki za vaše težave, bolezni, neizpolnjujoče odnose …

♥ pričeli urejati vse odnose v svojem življenju

♥ pričeli ustvarjati več harmonije, zdravja, sproščenosti, radosti

♥ ustvarili boljšo samopodobo, posledično boste lažje obvladovali vse izzive v življenju

♥ pridobili ogromno energije, volje, smisla …

♥ ozavestili in razumeli, da se ključ za kreiranje vašega življenja zares nahaja v vaših rokah, s tem boste povečali svojo moč in ponovno vzpostavili zdrav, pristen odnos s sabo

Je čas tudi zate?

Prijavi se. Vesela bom tvoje odločitve ZASE in na tvoji poti te bom maksimalno podprla.

Prijava na brezplačen Zoom klic z menoj

    ×
    ×

    Cart