fbpx
tesla-metamorfoza

O Tesla metamorfozi

Tesla metamorfoza je izjemna oblika zdravljenja, samozdravljenja in dviganja zavesti človeka. Metoda temelji na komunikaciji oz. uporabi t. i. Tesla valov oz. Tesla zdravilnih frekvenc (skalarni valovi), katerih cilj je, da privedejo »telo« v popolno ravnovesje.

Tesla metamorfoza torej ne deluje le na fizično telo, temveč vzpostavlja ravnovesje na vseh ravneh; fizični, mentalni, čustveni, duhovni. IN V TEM JE POSEBNOST IN DRAGOCENOST TESLA METAMORFOZE! Vendar pa prav zato učinka Tesla metamorfoze ne moremo nikoli predvideti, niti nanj vplivati. Gre namreč za dogovor Višje inteligence in fizičnega, mentalnega, čustvenega in duhovnega jaza.

Tesla metamorfoza vzbuja med znanstveniki veliko zanimanja zaradi hitrih in pogosto neverjetnih ozdravitev ter nekaterih edinstvenih pojavov, povezanih s to metodo. 

To je botrovalo povabilu Anje Petrović, utemeljiteljice Tesla metamorfoze, da o tem spregovori pred strokovno javnostjo na Mednarodni Tesla znanstveni konferenci v Filadelfiji in na Univerzi Britanske Kolumbije (Kanada). 

Klienti pripovedujejo o ozdravitvah bolezni, ki veljajo v ortodoksni medicini za neozdravljive, kot so rak, aids, poškodbe hrbtenice, sindrom kronične utrujenosti, lupus, celo ozdravitve prirojenih deformacij. 

Še pomembnejša od teh ozdravitev pa je lahko človekova evolucija, ki jo spodbujajo Tesla valovi!

Kaj so Tesla valovi? Za razliko od herčnih, postajajo Tesla valovi z oddaljenostjo vse močnejši. Tesla valovi jih imenujemo zato, ker jih je Nikola Tesla odkril med projektom Proste energije. Preko metode Tesla metamorfoza, ki lahko povzroči preporod, pridejo klienti v stik s Tesla valovi in to neposredno iz Polja, brez uporabe naprav.

Nastopil je čas, da se usposobimo in postanemo večdimenzionalna Bitja svetlobe.

Več o Tesla metamorfozi®:

https://www.teslametamorphosis.com

knjiga avtorice in utemeljiteljice metode Anje Petrović: Tesla metamorfoza

tesla-metamorfoza-2

Kdo je bil Nikola Tesla?

»Tistega dne, ko bo začela znanost preučevati nematerialne pojave,

bo v enem desetletju napredovala bolj

kot v vseh prejšnjih stoletjih obstoja.«

Nikola Tesla

Anja Petrović pravi: »Nikola Tesla je bil človek, ki je izumil prihodnost.«

Bil je vizionar, rojen »pred časom«, tudi današnji čas še ni povsem zrel, da bi doumel globine in vizije dela Nikole Tesle.

Vsekakor je bil velik znanstvenik, izumitelj več kot 700 izumov (vir Wikipedia), med drugim izumitelj izmeničnega toka, radia, brezžičnega prenosa energije, razsvetljave, indukcijskega motorja na izmenični tok, robotike in še bi lahko naštevali.

Tesla se je ukvarjal z zemeljskimi stacionarnimi valovi, neherčnimi valovi, ki jim danes pravimo Tesla valovi.

Ti valovi so osnova metode Tesla metamorfoze oz. Tesla zdravljenja.

tesla-metamorfoza-2

O Anji Petrović -
utemeljiteljici metode

Anja Petrović, rojena v Beogradu, je utemeljiteljica Tesla metamorfoze in svetovno priznana zdraviteljica, ki ima več kot dve desetletji izkušenj z alternativno medicino. Po osnovni izobrazbi je profesorica svetovne književnosti, končala pa je tudi podiplomski študij uporabne psihologije.

V svojem življenju je delala kot učiteljica, organizatorka v kulturnem in kongresnem središču, učiteljica in Reiki zdravilka, zdravilka Ponovne povezave …

Že dve desetletji živi in dela v Avstraliji, odkar pa se ji je »zgodil Tesla«, kot sama pravi, pa potuje po svetu ter predstavlja in poučuje to fascinantno metodo zdravljenja, ki lahko pomaga pri transformaciji ljudi v večdimenzionalna Bitja svetlobe.

tesla-metamorfoza-2

Tesla metamorfoza zdravja

Tesla metamorfoza zdravja® je namenjena vzpostavitvi popolnega ravnovesja svetlobnih frekvenc v človeškem telesu. 

Vsaka bolezen, ne glede na to ali se odraža na fizičnem, mentalnem ali emocionalnem nivoju, je posledica neravnovesja vitalne življenjske energije v telesu, ki jo je moč zaznati tudi kot svetlobno frekvenco. 

V trenutku, ko se v človeku ponovno vzpostavi energijsko ravnovesje, pride tudi do ozdravitve. Ozdravitve so tako pogosto zelo hitre in dogajajo se lahko neverjetne transformacije: klienti pripovedujejo o ozdravitvah raka, tumorjev, aidsa, kronične utrujenosti, depresije, prenehanju bolečin v hrbtenici in celo o rekonstrukciji fizičnih poškodb in prirojenih deformacij.

Vendar pa, zdravljenja, ki se zgodi med seansami Tesla metamorfoze zdravja®, ne moremo nikoli predvideti, niti nanj vplivati. Zdravljenje je vedno stvar dogovora med Višjo inteligenco ter našim fizičnim, umskim, čustvenim in duhovnim telesom. 

S Tesla metamorfozo zdravja skušamo vzpostaviti popolno ravnovesje. Ko spravimo telo v popolno ravnovesje, se lahko prične zdravljenje na vseh ravneh – fizični, umski, čustveni, duhovni.

Priporočajo se 3 seanse, ki se jih izvede v razmaku najmanj 24 ur in največ 1 tedna.

V kolikor v treh seansah ni nobenega učinka, zdravljenja ni smiselno nadaljevati.

Če začutite, da potrebujete dodatne seanse, se le te izvajajo šele po preteku treh mesecev, ko učinki predhodnih seans že dosežejo optimalen rezultat.

Tesla metamorfozo zdravja® lahko izberete vedno, kadar čutite, da se vam ruši ravnovesje med umom, telesom, duhom, v želji po lajšanju težav na fizični, čustveni, mentalni ravni, kot del procesa osebnostne rasti ipd. 

Sama sensa poteka tako, da stranka sproščeno, z zaprtnimi očmi, oblečena leži na terapevtski mizi. Praktik izvaja metodo Tesla metamorfoze zdravja s pomočjo ne herčnih, t. i. Tesla valov. Pri tem se stranke ne dotika. Praktik ničesar ne zdravi, je le del energije Tesla valov, katerih “proizvajalec” je Višja inteligenca oz. Vesolje. Praktik je torej le vezni člen, ki omogoči pretok energije, plačilo storitve pa zajema izključno čas in delo praktika, nikakor ne zdravljenja. Posamezna seansa traja cca. 30 – 45 min. 

Seanse Tesla metamorfoze zdravja® se lahko izvajajo tudi na daljavo. 

Naročila in informacije na info@lotos-svetovanje.si ali po tel. 031 360 797, vsak delovnik med 15. in 20. uro ali s klikom na spodnji gumb in oddajo spletnega obrazca. 


Close Menu