fbpx
031-360-797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si

CELOSTEN PROGRAM, ki gre globlje, program, ki vodi do tvojega resničnega bistva, program
POT K SEBI

 

V 8 mesecih programa do globoke notranje osebne preobrazbe, ki odpira pot naprej do življenja sebe in lastnih potencialov, brez boleče prtljage preteklosti.

Program Pot k sebi je mentorski program, kjer z mojo (več kot) 8 mesečno podporo pregledaš svoje življenje v temelje in si dovoliš globoko notranjo spremembo, da zares sprejmeš sebe in svoje življenje v celoti in posledično zaživiš sebe.

 

JE ČAS, DA TUDI VI IZSTOPITE IZ KROGA ponavljajočih se življenjskih izkušenj, lekcij, učenj in si dovolite od življenja VEČ?

 

Potem je program POT K SEBI je namenjen VAM:

♥    VAM, ki želite (ponovno) ČUTITI vse, kar obstaja in se ob tem počutiti ok

♥    VAM, ki si želite odložiti bremena preteklosti, urediti svoje družinske vzorce in odnose, izboljšati partnerske odnose, odnose z otroki …

♥     VAM, ki želite ponovno ozavestiti in razumeti kdo ste in zakaj živite takšno življenje kot ga ter »dobiti« ključ do spreminjanja sebe in posledično svojega življenja na bolje.

♥    VAM, ki si želite preseči svoja omejujoča prepričanja, svoje blokade in vzorce, ki vam onemogočajo živeti življenje, takšno kot bi si ga želeli.

♥    VAM, ki želite (ponovno) začutiti ljubezen do sebe

♥    VAM, ki želite ozavestiti in zaživeti svoj polni potencial. 

 

Ko najdemo spet sebe, posledično prevzamemo moč in vajeti svojega življenja nazaj v svoje roke in ga lahko pričnemo kreirati iz svojega polnega potenciala!

 

Ste se tudi vi znašli na točki življenja, ko se sprašujete, če je to vse, kar ponuja življenje?

Čutite, da tvoje življenje ni to, kar si si nekoč predstavljala, da bo, čeprav vam “zdrava pamet” govori, da vam v resnici nič ne manjka?

Ste na eni točki dojeli, da je skoraj pol življenja mimo, vi pa imate občutek, da ste ujeti v rutino, brezsmiselnost, praznost, neizpolnjenost in ob tem postajate bolj in bolj utrujeni od vlog, ki jih igrate v življenju in se sprašujete, kje sem pa jaz v vsem tem?

 

Se kljub temu, da ste odrasli (torej po definiciji polno odgovorni za svoje življenje) še vedno spopadate z/s:

Strahovi

Žalostjo,

Razočaranji

Občutki manjvrednosti

Strahovi pred neuspehom, pred tem, da niste sposobni, vredni …

Jezo

Neurejenimi ali neizpolnjujočimi odnosi

Odpirajo se nove rane skozi partnerstvo

Izjemno boleče rane, občutki krivde, nemoči … skozi odnose z otroki

Odnosi s starši še vedno niso razrešeni, temveč se še vedno včasih počutite kot »neumen« otrok ob njih, ali pa imate občutek, da jim morate zdaj vi igrati starša …

 

Dragi moji, v življenju se znamo tako zelo oddaljiti od sebe, da ne, da ne vemo kje sploh smo, ampak niti ne vemo več kdo sploh smo.

 

Postajamo bolj in bolj ujeti v življenje, v sistem, v okvirje, prepričanja, rutino, postajamo utrujeni, nezadovoljni, krhajo se nam odnosi, delo nas (več) ne izpolnjuje, življenje kar naprej postavlja pred nas nove in nove izzive, za katere ne vemo več, ali jim bomo sploh kos.

In to kar nekako sprejmemo kot normalno, vdamo se v »usodo«.

A vem, da nekje spodaj obstaja vprašanje »A je to res to?«, »A res ne obstaja drugačna možnost?«

Toliko smo že ujeti v to stanje, da se nam kar nekako ne zdi možno, da bi  lahko bilo drugače.

PA JE LAHKO!

Tudi sama nisem verjela, da je lahko, danes pa sem na točki, ko rečem, da živim svoje sanje, da mi je všeč življenje – življenje z vsem, kar le to prinaša, ne samo v tistem lepem, »blaženem« delu!

 

In vem, da je to možno tudi za VAS!

 

Če ste v življenju na točki, kjer vam je enostavno DOVOLJ, da je vse drugo prej, vi pa sploh

ne veste kje in kdo v resnici ste, življenje pa polzi mimo,

potem ste na pravem mestu. 

Na mestu, kjer vam podam roko in vas vabim,

da stopite z mano na 8 mesečno potovanje,

potovanje K SEBI!

Program Pot k sebi je celosten in poglobljen program poti osebne preobrazbe in je ustvarjen na podlagi znanj karmične diagnostike, epigenetike, tradicionalne kitajske medicine, djotiša, tako je  kombinacija starodavnih znanj in najsodobnejših odkritij oz. pristopov znanosti. 

Program je zasnovan celostno in je naravnan praktično v uporabno vrednost v vsakdanjem življenju.

Kaj je karmična diagnostika?

Karmična diagnostika je metoda, ki jo je razvil ruski krščanski duhovnik in bioenergetik S. N. Lazarev. V naš prostor jo je prinesel in prilagodil bioterapevt Marjan Ogorevc.

Da bi razumeli metodo in filozofijo Karmične diagnostike, moramo najprej razumeti pomen »karme«.

Zagotovo smo vsi že slišali rek »karma is a bitch« (karma je »prasica«). Ta lepo opiše, kako se je v našem prostoru nekako uveljavilo napačno razmišljanje, da je karma neka zunanja sila, ki svojeglavo in povsem svojevoljno vpliva na naša življenja. Po krivici se je uveljavilo mišljenje, da smo popolnoma nemočni proti tej »kruti in nepravični karmi«.

Ta, povsem napačna definicija in razumevanje, se je najverjetneje uveljavila, najprej zaradi rahlo eksotičnega prizvoka besede, in nato tudi iz podzavestnega istovetenja z vlogo žrtve, ki je precej močno prisotna in zakoreninjena v našem slovenskem prostoru. Ob predpostavki, da obstaja neka »kruta usoda«, ki nam popolnoma odvzame vso moč in iz nas naredi žrtev, nam le ta služi kot priročen izgovor, da nam ni potrebno prevzeti odgovornosti za svoje življenje. Tako postanemo ujetniki »karme«, brez da bi pravzaprav v resnici poznali njen pomen in njene zakonitosti. V resnici pa postanemo zgolj ujetniki lastnega uma, družinskih in kolektivnih vzorcev in prepričanj, ujetniki lastnih travm in miselnih omejevanj.

Moramo vedeti, da so ti vzorci zakoreninjeni globoko v našo podzavest in da po njih bolj ali manj delujemo, ne ker bi zavestno in namerno tako hoteli, temveč, ker v danem trenutku ne znamo in ne zmoremo drugače in se pravzaprav sploh ne zavedamo, da v resnici delujemo tako.

Karma v resnici pomeni delovanje. Akcija, reakcija. Vzrok, posledica. V našem prostoru zelo primerno razložena s pregovorom »Kar seješ, to žanješ.« To pomeni, če sejem koruzo, ne morem žeti pšenice. Preprosto. In enako preprosto je v našem življenju. Če sejem npr. nenehno kritiko, pritoževanje, negodovanje, ne morem žeti zadovoljstvo, pohvale, ugodje. Če sejem npr. občutje strahu, ne morem žeti občutje miru. In tako naprej. Torej karkoli sejem, to se v obliki plodov vrača nazaj k nam. In to je najpreprostejša razlaga karme.

Ko ozavestimo ta princip, spoznamo, da karma nikakor ni neka zunanja sila, katere žrtve smo. S tem ozavestimo, da lahko izbiramo svojo žetev, tako da se zavestno odločimo, kaj bomo sejali. S tem prevzamemo polno odgovornost za svoje življenje, se osvobodimo principa žrtve in ozavestimo svobodno voljo, ki jo imamo. In tu se prične kreacija lastnega življenja.

Karmična diagnostika nam pomaga ozavestiti in transformirati vzroke, ki povzročajo naše ujetosti. Pomaga ozavestiti karmo, ki jo ustvarjamo oz. živimo. Kaj smo si kot lekcije zadali za usvojiti, preseči …

O vsem tem se učimo, prepoznavamo in ozaveščamo na naših izobraževanjih in delavnicah.