fbpx
031-360-797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si

Splošni pogoji in politika zasebnosti

 1. SPLOŠNO

Ponudnik storitev objavljenih na tej spletni strani je Lotos svetovanje in izobraževanje, Andrejka Pancar s. p..

Ponudnik storitev, objavljenih na tej spletni strani, spoštuje vašo pravico do zasebnosti in se zavezuje, da bo varoval osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.

Spletno mesto vsebuje tudi povezave na spletna mesta tretjih oseb. Ponudnik ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino na navedenih spletnih mestih oziroma straneh, prav tako ne odgovarja za vsebino spletnih strani, kamor vodijo povezave.

 1. ZBIRANJE PODATKOV

Ponudnik zbira naslednje podatke:

 • Ime in priimek

 • Datum, čas in kraj rojstva

 • Elektronski naslov

 • Naslov za pošiljanje gradiva

Osebni podatki se zbirajo preko spletne prijave na brezplačne ali plačljive storitve, ki jih ponuja ponudnik.

Preko osebnega stika oz. komunikacije na dogodkih, predavanjih ipd. se zbirajo podatki, ki nam jih prostovoljno pisno posredujete.

Z naročilom brezplačnih ali plačljivih storitev ali s prijavo na e-pošto, soglašate s splošnimi pogoji, zbiranjem in hrambo podatkov in politiko zasebnosti, objavljeno na tej strani.

 1. NAMEN ZBIRANJA PODATKOV

Vsi osebni podatki bodo uporabljeni izključno za namen izvedbe naročila storitev in ne bodo posredovani tretjim osebam. Ponudnik zbira podatke izključno z namenom priprave izvedbe plačljivih in brezplačnih naročil.

 • PRIJAVA NA ELEKTRONSKE NOVICE

Obiskovalec spletne strani, z vpisom podatkov v spletni kontaktni obrazec, soglaša s prejemom občasnega promocijskega materiala in pošte v svoj e-poštni nabiralnik.

Obiskovalec se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja promocijske e-pošte, brez pojasnjevanja razlogov za odjavo.

 1. ČAS HRAMBE PODATKOV

Podatki se hranijo do preklica.

 1. PREKLIC SOGLASJA O ZBIRANJU in HRAMBI PODATKOV

Soglasje o zbiranju in hrambi podatkov lahko kadarkoli prekličete s sporočilom na naš elektronski naslov, ki vsebuje pisni zahtevek za preklic omenjenega soglasja.

 1. DELJENJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik storitev ne bo delil vaših podatkov z nikomer.

 1. PIŠKOTKI

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje piškotke

PodjetjeImeNamenČas
Lotos svetovanjecookie_notice_acceptedPotrjevanje uporabe piškotkov1 mesec
FacebookfrAnalitika3 mesece
Facebook_fbpAnalitika3 mesece
Google_gidAnalitika1 dan
Google_gaAnalitika2 leti
 1. PRAVILA IN POGOJI POSLOVANJA

Vse storitve; svetovanja, izobraževanja, tečaji, seanse, tretmaji, terapije, tehnike, orodja, metode, dogodki, nasveti ipd. ponujene na spletni strani lotos-svetovanje.si, imajo namen ozaveščanja posameznikov o možnostih izboljševanja kvalitete življenja in osebne rasti, in nikakor niso uradno priznan način terapij in zdravljenja ali izobraževanja. Posameznik vse napotke, nasvete, storitve naroča in uporablja izključno na lastno odgovornost.

Besede kot so svetovanje, terapija, zdravljenje, izobraževanje so uporabljene izključno z namenom ozaveščanja posameznikov o možnostih drugačnih pogledov na osebno rast in kvaliteto življenja in nikakor ne pomenijo uradno priznanih oblik terapevtskih pristopov in zdravljenj ali izobraževanj na katerikoli ravni.

Izboljševanje kvalitete življenja, osebna rast, izobraževanje, zdravje in življenje posameznika je izključno v odgovornosti vsakega posameznika. Naročnik storitev, ki jih ponuja spletna stran lotos-svetovanje.si, prevzema vso odgovornost za naročilo storitev in za obisk svetovanj v kakršnikoli obliki. Prav tako naročnik oz. uporabnik prevzema vso odgovornost za razumevanje in uporabo vsebin na spletni strani ali vsebin pridobljenih preko osebnih ali skupinskih dogodkov, kot so izobraževanja, svetovanja, tečaji, tretmaji ipd.

V primeru psihičnih ali fizičnih težav posameznika, se pred naročilom storitev posvetujte z zdravnikom ali uradnim terapevtom.

Ponudnik za odločitve posameznika ne odgovarja, prav tako ne odgovarja za posledice odločitev posameznika.

Ponudnik storitev se trudi, da je spletna stran aktualna in ažurna. Kljub temu ponudnik ne prevzema odgovornosti za napake ali netočne, nepopolne, nepravilne vsebine in informacije objavljene na spletni strani. Prav tako ne prevzema odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala, ker se je posameznik uporabnik nanje zanesel in jih upošteval.

Vse informacije in vsebine, objavljene na spletni strani ali predstavljene na individualnih ali skupinskih dogodkih so zgolj informativne narave in jih ni mogoče upoštevati kot jamstvo za odpravljanje ovir, težav, bolezni v življenju posameznika oz. uporabnika vsebin ali storitev.

 1. AVTORSKE PRAVICE

Prepovedano je kakršnokoli kopiranje in uporaba vsebin, objavljenih na spletnem mestu lotos-svetovanje.si. Zloraba lahko pomeni kaznivo dejanje, za katero je kršitelj kazensko oz. materialno odgovoren.

 1. KONČNE DOLOČBE

Uporabnik ali naročnik storitev se z uporabo vsebin objavljenih na spletnem mestu lotos-svetovanje.si v celoti strinja s POGOJI POSLOVANJA IN POLITIKO ZASEBNOSTI.

Splošni pogoji in politika zasebnosti ter uporaba piškotkov veljajo od 31. 3. 2021 do preklica ali do objave novih pogojev.

×
×

Cart