fbpx
031-360-797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si

"REIKI VZPOSTAVLJA RAVNOVESJE"
Reiki tečaji z Andrejo

Reiki tečaji z Andrejo

"REIKI VZPOSTAVLJA RAVNOVESJE"

Preveri  različne možnosti, na voljo Reiki tečaji vseh stopenj 👆👆👆

Kako lahko tudi ti s pomočjo univerzalne življenjske zdravilne energije prideš do:

Izdelek brez naslova (1)

Kako lahko:

Kako lahko s pomočjo zdravilne energije:

Lahko pa preko lastnega razvoja razviješ novo ali dodatno poklicno področje

Zakaj se mi zdi koristno v življenju srečati se reikijem?

To je isto, kot da bi vprašala, zakaj se nam zdi v življenju koristno srečati z ljubeznijo vesolja. Tega si želi vsak.

Anja Gantar, reikistka 2. st.             

Že dlje časa sem razmišljala o reiki tečaju, vendar sem mislila, da nimam nobenih zdraviteljskih sposobnosti in da je to samo za izbrance.

Po tečaju se predvsem se počutim bolj povezana z vsem in spoznavam, da smo vsi eno. Vse je energija in vse je mogoče, če se za to odločimo.

Reiki vrne moč v tvoje roke.

Reiki je odlična energijska podpora pri vseh vrstah težav, pa naj bo to bolezen ali kakršnakoli druga težava v našem življenju, saj se vse začne znotraj nas.

Reiki tečaj bi svetovala prav vsakemu, ki ga to vsaj malo zanima.

In tvoj reiki tečaj priporočam vsem, ki imajo radi oseben odnos, saj se posvetiš vsakemu posebej.

Kdor ima željo, naj se prijavi in naj ne posluša pomislekov “zdrave pameti”.

Vse se začne z mislijo.

In ko se ti ta porodi, ni poti nazaj, samo počakati je treba, da dozori v dejanje.

Za Reiki tečaj me je motiviral pokazatelj, da je potreben reset v mojemu življenju, želja po drugem, klic globokega nezavednega, sila ki me vleče v tisto kar sem jaz kot duša in energija.

Mirnejša sem, drugačna, odpirajo se mi tudi druga vrata in končno se veselim nečesa.

Predavanje pri reiki 1 – ne vem zakaj,

ampak v meni je prebudilo

radost.

.

Jasna Barbič, dipl. medicinska sestra, radiestezistka in reikistka 2. st. 

Največ izgubiš, če ne preizkusiš
ponujene priložnosti.

Tadej Verbošt, dipl. kineziolog
in atletski trener, Reiki mojster        

 • V življenju sem imel izzive z nihanjem energije in razpoloženja, zaradi veliko dela z ljudmi in sem iskal možnosti kako delati boljše in bolj v skladu samim sabo in s tistimi, ki prihajajo k meni na vadbe in terapije.
 • Ko sem zagledal razpis za tečaj sem vedel, da je “to to”.
 • Sedaj po tečajih opazim predvsem
  boljše delovanje imunskega sistema,
  hitreje se spočijem,

  sem bolj umirjen in
  lažje pomagam ljudem v različnih situacijah.

 • Tečaj je že v osnovi zelo poučen. Andreja znanje predaja srčno in izčrpno.

Za začetnike je primeren sisitem Usui Reiki.

Usui Reiki tečaji potekajo v 4. stopnjah, zaključiš lahko po katerikoli stopnji.

Prva stopnja je predvsem namenjena delu na sebi in samozdravljenju. Učinke Reiki energije seveda lahko preizkusimo tudi na drugih, vendar je pomembno, da Reikija nikomur ne vsiljujemo.

Na drugi stopnji se delo z reikijem še poglobi. Prične se delo s simboli, delo na daljavo, zdravljenje sebe, drugih, živali, rastlin, čiščenje predmetov, prostorov, kristalov …

Na tretji stopnji nadaljujemo v razvoju reikija kot metode za duhovni razvoj in zdravljenje. Spoznamo nov simbol, se mojstrimo v reikiju in pripravimo na stopnjo učitelja, če vas ta stopnja pokliče.

Na zadnji stopnji prejmemo naziv učitelj reikija in smo usposobljeni za iniciacije drugih in poučevanje reikija.

Tako kot pri vsaki stvari, se tudi pri reiki tečajih, pot z iniciacijo oz. zaključeno stopnjo šele prične.  

Reiki tečaje odsvetujem osebam, ki trpijo za raznimi psihotičnimi, čustveno in psihično močno labilnim osebam oz. svetujem, da se pred prijavo posvetujejo s svojim zdravnikom ali psihiatrom.

Imara in Kundalini Reiki sta nadgradnji, primerni za najmanj Usui Reiki mojstre – najmanj 3. stopnja Usui reiki. 

V življenju sem iskala sem sama sebe, svoje poslanstvo, predvsem pa sem imela izzive, kako sprejeti in res imeti rada sebe.

Reiki me je že nekaj časa klical, vendar nisem začutila pravega mentorja. Pri Andreji sem začutila, da je ona tista, ki mi lahko približa Reiki.

Sedaj lahko rečem … Sprejemam se. Rada se imam. Sem bolj stabilna in močna, kljub temu, da so situacije turbulentnejše, kot pred tečajem. Verjamem v moč Reikija in sprejemam, da sem sama odgovorna zase, za svoje počutje. Čutim ljubezen močneje, Reiki pa me Pomirja in plast za plastjo zdravi mojo notranjost. Navdihuje me tudi, da pomagam lahko vsem živim bitjem, ko delam reiki, sem ljubezen.

Najbolj se me je dotaknila 2 stopnja pri Usui reikiju. Ker greš v globino, ker se odpirajo stare rane, prejšnja življenja. Ker se vidno spreminja okolica, počutje. Ker se ti zdi, da je vse samo slabše, ampak se zavedaš, da je to proces čiščenja in da je prav, da gre ven, kar ti ne služi.

Andreja in njeno vodenje, njeno znanje in širina, njena ljubezen in iskrenost so neverjetni. Dotakne se srca, razumeš in tako enostavno sprejemaš znanje in energijo. Z nanjo pomočjo je Reiki postal del mojega življenja, moj vsak dan in za to ji bom večno hvaležna.

Zakaj Reiki? Ker gre za ljubezen. Ker v času, ko izvajaš reiki čutiš energijo, čutiš moč in mir hkrati. Ker na zelo nežen način pomaga pri vseh blokadah ali bolečinah. Ker si z njim povezan z izvorom in ni lepšega občutka kot to. Ker si lahko pomagaš sam in s tem krepiš svoje potenciale.

Zame je bila najtežja izkušnja po 2 stopnji, pa morda po 3 stopnji Reiki blagoslov, kjer smo delali na preteklosti. Odprlo se je kup starih ran, potlačenih vzorcev. Porušilo se mi je dobesedno vse. Ampak ko je minilo, sem razumela zakaj je bilo tako. In da je bilo to najbolje zame. Andreja je bila vedno na voljo in pogovor z njo me je vedno pomiril in navdihnil. In hvaležna sem njej in Reikiju, da sem se znebila tega bremena.

Čutim, da mi reiki lahko še doprinese. Predvsem mir. Ljubezen. Vedenje, da imam svoje življenje v svojih rokah. Povezanost sama s sabo in z izvorom. Pomoč na poti osebne rasti in doseganja rezultata in svojega poslanstva. Razumevanje višjega v sebi, spoznavanje duše. Pri pomiritvi otrok, pri bolečinah ali bolezni. Mislim, da ni področja, kjer ne bom uporabljala Reikija in z mano bo celo življenje.

Reiki bi priporočila vsakomur. Vsakomur, ki želi narediti preboj v življenju. Vsakomur, ki se sooča z ovirami ali išče smisel in sebe. Zakaj Andreja? Ker ima široko znanje, ker je iskrena in ljubeča. Ker živi in predaja svoje poslanstvo in to je čutiti v vsakem njenem tečaju. Ker te popelje na to pot, zato da ti pomaga in ker z njeno pomočjo reiki ni samo še en tečaj, ampak postane del tvojega življenja in ti resnično pomaga.

Če še razmišljaš, nehaj in se odloči. Ne bo ti žal.

Kaja Kalaš, Usui reiki mojstrica

Kaj pravzaprav je Reiki?

Reiki je sestavljen iz dveh besed:

REI = univerzalno

KI = življenjska energija

REIKI torej lahko prevedemo kot univerzalno življenjsko energijo, ki je v vsem. Reikist zna to energijo aktivirati, kanalizirati in jo usmeriti, kjer je potrebna.

Reiki je starodavna metoda vzpostavljanja ravnovesja oz. harmoničnega stanja telesa in vseh ostalih subtilnejših ravni našega obstoja in zavedanja. Energijo, ki se ob Reikiju sproži lahko imenujemo zdravilna energija, čista Ljubezen, božansko, kozmična energija, svetloba …

Reiki kot metoda sproža procese zdravljenja in samozdravljenja telesa na vseh ravneh (fizični, čustveni, mentalni, duhovni). Je nežna in neinvazivna metoda, a klasičnega zdravljenja ne nadomešča in ga ne sme nadomestiti, lahko pa je učinkovita podpora!

 

REIKI je energijska tehnika Ljubezni in je orodje, ki ti pomaga vzpostaviti ravnovesje v sebi in v tvojem življenju.

Pomaga ti, da postopoma očistiš in presežeš svoje težave, vzorce, utesnjujoča čustva in čustvene napetosti, olajšaš ali presežeš svoje zdravstvene težave, izboljšaš odnose in svoje življenje na vseh ravneh.

Čas je, da si daš priložnost, da zasiješ, da se prenehaš »skrivati« pred življenjem in pričneš zares Živeti. Z več volje, energije, motivacije, osebne moči, z več radosti, zadovoljstva in izpolnjenosti.

Ali se vse to da? Ja! A le, če sprejmeš odločitev, stopiš na pot osebnega razvoja in skozi pristno čutenje vsega, kar si, z vztrajnostjo prihajaš do svojega pravega bistva.

Pri čem je lahko Reiki učinkovit?

NAMEN TEČAJA JE,

DA SKOZI PRIDOBITEV ZNANJA O REIKIJU

IN SKOZI POSVETITEV V REIKI ENERGIJO

STOPIŠ NA POT OSEBNEGA RAZVOJA

IN KONČNO USMERIŠ SVOJE ŽIVLJENJE V SMER,

KI TE PODPIRA IN TI OMOGOČA,

DA ZAŽIVIŠ SEBE!

NAMEN TEČAJA JE,

DA SKOZI
PRIDOBITEV ZNANJA O REIKIJU

IN SKOZI POSVETITEV V REIKI ENERGIJO

STOPIŠ NA POT OSEBNEGA RAZVOJA

IN KONČNO USMERIŠ SVOJE ŽIVLJENJE V SMER,

KI TE PODPIRA IN TI OMOGOČA,

DA ZAŽIVIŠ SEBE!

KDO BO S TABO?

Sem Andreja, večna iskalka in raziskovalka globin našega obstoja, življenja, naše psihe, uma, srca … Kljub »večnemu« raziskovanju, v svojih »najdbah« nisem bila vedno ravno uspešna. Moje življenje je bilo, kljub neskončno vprašanjem, daleč od miru, zadovoljstva in izpolnjenosti.

A pravijo da, ko pride čas, ko je učenec pripravljen, pride Učitelj. In tako sta očitno na točki, ko sem bila pripravljena, vstopila v moje življenje dva velika Učitelja. Eden izmed njiju je bil Marjan Ogorevc, ki mi je odprl vrata Reikija.

Reiki je sčasoma postal moj način življenja, moj razvoj, moja rast, moja pot.

Poleg Reikija oz. vzporedno sem se izobraževala v šoli za bioterapevte karmične diagnostike, zato je le ta temelj vseh mojih tečajev, programov, svetovanj, je celosten pristop, ki ga predajam tudi skozi svoje Reiki tečaje. ZATO SI UPAM TRDITI, DA SE PRIJAVLJAŠ NA VEČ KOT REIKI TEČAJ!

Kot Djotiš svetovalka sem močno ozavestila na eni strani pomen karmičnih izkušenj in na drugi strani pomen in vlogo svobodne volje, ki nam omogoča naše izbire in s tem kreacijo našega življenja.

Kot diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok pa se še kako zavedam vpliva našega najzgodnejšega dela življenja na nas in naše življenje danes.

Danes podjetnica, ki del svoje življenjske poti posvečam temu, da s svojimi znanji in izkušnjami lahko doprinesem tudi tebi pri ozaveščanju tvojih potencialov in te podprem na poti osebnega razvoja do osebnega preboja. Upam, da morda tudi tebi.

Hvaležna, da si tukaj.

KDO BO S TABO?

reiki-s-certifikatom

Sem Andreja, večna iskalka in raziskovalka globin našega obstoja, življenja, naše psihe, uma, srca … Kljub »večnemu« raziskovanju, v svojih »najdbah« nisem bila vedno ravno uspešna. Moje življenje je bilo, kljub neskončno vprašanjem, daleč od miru, zadovoljstva in izpolnjenosti.

A pravijo da, ko pride čas, ko je učenec pripravljen, pride Učitelj. In tako sta očitno na točki, ko sem bila pripravljena, vstopila v moje življenje dva velika Učitelja. Eden izmed njiju je bil Marjan Ogorevc, ki mi je odprl vrata Reikija.

Reiki je sčasoma postal moj način življenja, moj razvoj, moja rast, moja pot.

Poleg Reikija oz. vzporedno sem se izobraževala v šoli za bioterapevte karmične diagnostike, zato je le ta temelj vseh mojih tečajev, programov, svetovanj, je celosten pristop, ki ga predajam tudi skozi svoje Reiki tečaje. ZATO SI UPAM TRDITI, DA SE PRIJAVLJAŠ NA VEČ KOT REIKI TEČAJ!

Kot Djotiš svetovalka sem močno ozavestila na eni strani pomen karmičnih izkušenj in na drugi strani pomen in vlogo svobodne volje, ki nam omogoča naše izbire in s tem kreacijo našega življenja.

Kot diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok pa se še kako zavedam vpliva našega najzgodnejšega dela življenja na nas in naše življenje danes.

Danes podjetnica, ki del svoje življenjske poti posvečam temu, da s svojimi znanji in izkušnjami lahko doprinesem tudi tebi pri ozaveščanju tvojih potencialov in te podprem na poti osebnega razvoja do osebnega preboja. Upam, da morda tudi tebi.

Hvaležna, da si tukaj.

Skozi celo življenje sem na "razburkanem morju". Največje izzive sem imela vedno povezane z družino, sprejemanjem same sebe, samopodobo. Točka odločitve je bila predvsem spoznanje, da si lahko pomagam sama. Reiki me je poklical kar naenkrat po tretmaju moje znanke. Ovira, da se nisem odločila že prej, je bila predvsem dvom v moje sposobnosti. Tudi čas. Vse tečaje, ki sem si jih ogledovala so bili predaleč. Zato mi je tečaj reikija na daljavo bil pisan na kožo. Predvsem v zares dobro predstavljeni teoriji in nazornih videih. Zelo mi je bilo všeč, da si nas opozorila tudi na določene pasti. Podala si nam veliko koristnih informacij, ki jih vedno znova vsak dan uporabljam ... Res vse pohvale. Po tečaju sem mi Življenje iz dneva v dan spreminja na bolje. Že samo spoznanje, da se nekaj starega zapira, da se lahko odpre nekaj novega je neprecenljivo. Pa ne samo spoznanje ~ dojemanje tega. Veliko bolj sem mirna, pomirjena. Končno zavestno razumem pretekle dogodke in jih sprejemam. Sicer vem, da bo potrebno na sebi še veliko narediti ampak so prvi koraki že vidni. Seveda v pozitivni smeri. Najbolj se me je dotaknila iniciacija. Pogovor s tabo. Tudi "opozorilo" po iniciaciji "koliko se počutim varna". In seveda nenazadnje moč, mravljinci, toplota rok. Kar nisem mogla verjeti, da sem energijo sposobna sprejemati in oddajati. Sedaj se mi dogaja, da imam mravljince v rokah že ob sami misli na reiki ❤️. Z reikijem se je koristno srečati predvsem zaradi samopomoči in pomoči drugim. Zaradi odpiranja smisla življenja. Čutim, da mi lahko doprinese izboljšanje življenja in ne samo mojega tudi vseh udeleženih v mojem življenju. Tvoj reiki tečaj bi priporočala vsem pri katerih bi začutila, da hočejo pomagati sebi in svoji okolici. Tvoj tečaj je res zastavljen naravnost čudovito. V tečaju v lastnem tempu spoznavaš vse o reikiju. Gradivo in videi ti ostanejo, da jih lahko ponovno pogledaš kadarkoli. Tudi pri iniciaciji si vzameš dovolj časa ta pogovor, vprašanja. Vsakemu, ki se ne more odločiti, bi povedala lastno izkušnjo povezano z reikijem. Prepričana sem, da bi ga moja celotna zgodba prepričala. Vsekakor bi tečaj ocenila s čisto petico😀. Vidi in čuti se, da to delaš z ljubeznijo in iz vsega srca. Res sem vesela, da me je reiki poklical prav preko tebe. Že takoj po prijavi sem vedela, da sem se prav odločila. Reiki sem preko spletne teorije spoznavala počasi korak za korakom in navdušena. Navdušena predvsem nad tem, da sem se opogumila za ta korak. Po iniciaciji pa je dokončno sledilo spoznanje, da reiki ni samo za izbrane in da je bil dvom v lastne sposobnosti odveč. Sicer sem začetnik v reikiju, ampak si želim svoje dojemanje in znanje nadgraditi z naslednjimi višjimi stopnjami. Vsekakor si želim svoje znanje nadgrajevati s tvojo pomočjo. Želim si, da ostaneš moja učiteljica. Hvala ti Andreja.
Andreja Žnidarič

Nisi prepričan/-a ali je Reiki zate in / ali ti ustrezam kot Reiki učiteljica?

Prijavi se na BREZPLAČNI 15-minutni Zoom sestanek, kjer se spoznava in bom odgovorila na tvoja vprašanja ter dileme v povezavi s tečajem, ti pa imaš priložnost presoditi, ali je reiki zate in ali ti ustrezam kot reiki učiteljica.

Klikni za prijavo na sestanek, navedi dan in uro, ki bi ti najbolj ustrezala ali mi piši na info@lotos-svetovanje.si. Dogovorila/-i bova termin, ki bo obema ustrezal, nato ti pošljem povezavo do sestanka.

Sestanek je BREZPLAČEN in popolnoma NEOBVEZUJOČ!

  Vabim vas k poslušanju prispevka o Reikiju, ki so ga z mano posneli pri časopisni hiši Večer.  👇  👇  👇