fbpx
031-360-797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si

3x TRETMA NA DALJAVO
S 33% POPUSTOM

90€
namesto 135€
(3x tretma Tesla metamorfoza zdravja)

3x TRETMA NA DALJAVO
S 33% POPUSTOM

90€
namesto 135€
(3x tretma Tesla metamorfoza zdravja)

»Tistega dne, ko bo začela znanost preučevati nematerialne pojave,
bo v enem desetletju napredovala bolj
kot v vseh prejšnjih stoletjih obstoja.«
Nikola Tesla

Tesla metamorfoza zdravja

Tesla metamorfoza zdravja® je namenjena vzpostavitvi popolnega ravnovesja svetlobnih frekvenc v človeškem telesu. 

Vsaka bolezen, ne glede na to ali se odraža na fizičnem, mentalnem ali emocionalnem nivoju, je posledica neravnovesja vitalne življenjske energije v telesu, ki jo je moč zaznati tudi kot svetlobno frekvenco. 

V trenutku, ko se v človeku ponovno vzpostavi energijsko ravnovesje, pride tudi do ozdravitve. Ozdravitve so tako pogosto zelo hitre in dogajajo se lahko neverjetne transformacije: klienti pripovedujejo o ozdravitvah raka, tumorjev, aidsa, kronične utrujenosti, depresije, prenehanju bolečin v hrbtenici in celo o rekonstrukciji fizičnih poškodb in prirojenih deformacij.

Vendar pa, zdravljenja, ki se zgodi med seansami Tesla metamorfoze zdravja®, ne moremo nikoli predvideti, niti nanj vplivati. Zdravljenje je vedno stvar dogovora med Višjo inteligenco ter našim fizičnim, umskim, čustvenim in duhovnim telesom. 

S Tesla metamorfozo zdravja skušamo vzpostaviti popolno ravnovesje. Ko spravimo telo v popolno ravnovesje, se lahko prične zdravljenje na vseh ravneh – fizični, umski, čustveni, duhovni. (vir Anja Petrović – Tesla metamorfoza)

 

Kaj lahko izboljšate s Tesla metamorfozo zdravja?

Tesla metamorfozo zdravja® lahko izbereš vedno, kadar čutiš, da se ti ruši ravnovesje med umom, telesom, duhom, v želji po lajšanju težav na fizični, čustveni, mentalni ravni, kot del procesa osebnostne rasti ipd. 

Kako poteka tretma?

Do nadaljnjega možni samo tretmaji na daljavo

Na daljavo (tel. klic pred in po tretmaju)

Tretma poteka tako, da stranka sproščeno, z zaprtimi očmi, oblečena leži na terapevtski mizi ali na ravni podlagi, če poteka tretma na daljavo. Praktik izvaja metodo Tesla metamorfoze zdravja s pomočjo ne herčnih, t.i. Tesla valov oz. skalarnih valov. Pri tem se stranke ne dotika. Praktik ničesar ne zdravi, je le del energije Tesla valov, katerih “proizvajalec” oz. izvor je Višja inteligenca oz.Vesolje. Praktik je torej le vezni člen, ki omogoči pretok energije, plačilo storitve pa zajema izključno čas in delo praktika, nikakor ne zdravljenja. Posamezna seansa traja cca. 30 min.

Tretmaji Tesla metamorfoze zdravja® se lahko izvajajo tudi na daljavo. 

 

Koliko tretmajev Tesla metamorfoze zdravja je potrebnih?

V prvem sklopu se priporočajo 3 tretmaji, ki se jih izvede v razmaku najmanj 24 ur in največ 1 tedna.

V kolikor v treh tretmajih ni nobenega učinka, tretmajev v tem obdobju ni smiselno nadaljevati, lahko pa se ponovijo skozi kasnejše časovno obdobje.

Če začutiš, da potrebuješ ali želiš dodatne tretmaje, se le te izvajajo šele po preteku enega do treh mesecev, ko učinki predhodnih seans že dosežejo optimalen rezultat.

Za vzdrževanje in izboljševanje ravnovesja v telesu lahko koristiš tudi po 1 tretma na določeno časovno obdobje, npr. mesečno ali na 3, 6, 12 mesecev.

Kaj o Tesla metamorfozi pravijo uporabniki?

Čudovito sem se počutila včeraj po tretmaju! Občutek imam, kot da mi vse žari v predelu srca, čakre srca. Včeraj sem dobesedno kričala od veselja … Hvala iz srca!
Janja R., Novo mesto
Draga Andreja! Moram sporočiti, da sem se včeraj prvič postavila zase in to sem storila s takšno lahkoto, čisto mirna sem bila. Povedala sem vse, kar me je tiščalo in uspeli smo se dogovoriti. Čisto nekaj drugega, kot sem pričakovala. Hvala tebi in hvala Tesli!
K. R.
Tretma je bil nekaj čudovitega. Na tvoji mizi bi lahko obležala za vedno! Neopisljivi občutki, povsem nadzemeljski, noro lepo.
Blanka V.

Preizkusi čudovite energije Tesla metamorfoze tudi ti!

Prijave in naročila na info@lotos-svetovanje.si ali po tel. 031 360 797 (pon. – pet.) ali s klikom na spodnji gumb in oddajo spletnega obrazca.

Kako sem se srečala s Tesla metamorfozo?

V nekem obdobju se je Tesla pričel intenzivno »pojavljati« v mojem življenju. Doma sem kar naprej poslušala o Tesli, od avtomobila, delnic, do njegovih izumov itd. V revijah, na spletu sem kar naprej naletavala na članke o Tesli in jih seveda z zanimanjem prebirala, razumela pa sicer bolj malo. Prav tako sem na TV naletela na dokumentarni film o Tesli. Nekajkrat me je »oplazil« pogovor o nečem, čemur se je reklo Tesla metamorfoza, a niti približno nisem vedela za kaj gre, niti nisem temu posvečala dodatne pozornosti. Vse to se je dogajalo nekje proti poletju 2018.

Prihajal je poletni dopust in kot vsako leto, sem se odpravila v knjižnico po zalogo knjig. Mož mi je naročil, naj prinesem tudi njemu kaj. Ko sem vprašala kaj, mi je rekel, prinesi mi kaj o Tesli. In tako sem brskala po knjižnici in iskala knjige zanj. Med ostalimi knjigami povezanimi s Teslo, sem naletela tudi na knjigo Anye Petrović – Tesla metamorfoza. Seveda je tudi ta šla na kup »za moža«.

Doma sem malo brskala po izposojenih knjigah in v roke se mi je »porinila« prej omenjena knjiga. Prebrala sem jo skoraj na dušek. In takoj vedela, da je bila knjiga pravzaprav namenjena meni. Pričela sem torej raziskovati Tesla metamorfozo, našla spletno stran in zasledila objavo o skorajšnjem seminarju v Zagrebu, na katerega Anja, kot učiteljica Tesla metamorfoze, prileti 1x letno iz Avstralije. In ravno še nekaj dni je bilo na voljo za prijavo z nižjo kotizacijo.

Srce je želelo na seminar, razum pa se je začel oglašati – pa finance, pa začetek šolskega leta, pa dopust je ravnokar mimo, pa že kar nekaj izobraževanj imam za seboj, ali res potrebujem še to, in tako moj um kar ni utihnil.

Sedela sem na naši terasi, razmišljala, kaj mi je storiti, nekje res v daljavi se je nekaj temnilo, pripravljalo se je k poletni nevihti. Takrat sem se spomnila, da je Tesla gospodar bliska. In sem si v mislih rekla: »Ajde, Tesla, če je to to, naj se »zdele« v tem trenutku zabliska!« In, morda ne boste verjeli, ampak v tistem trenutku se je zabliskalo! Bila sem presunjena in moj um je moral utihniti.

Konec septembra sem že imela certifikat o opravljenem seminarju Tesla metamorfoza zdravja in postala praktik te metode.

Izkusila sem salve pristnega radostnega smeha, ki so se med samimi seansami pričele nekontrolirano sprožati v meni. In tako sem se cel čas trajanja seminarja in še lep čas potem smejala in smejala … S Tesla metamorfozo so dokončno odpadli marsikateri vzorci in ujetosti, na katerih sem v preteklem času že delala, Tesla pa me je pri tem dodatno podprla. Odkar sem postala praktik Tesla metamorfoze, nisem več zbolela za angino, ki me je vsa leta pred tem »napadla« vsaj 1x letno (pa tudi do 5x letno). Lahko je samo »naključje«, ki je sovpadlo, a jaz verjamem, da je vsako naključje »na-ključ-je«.

Večini klientov so občutki, ki jih sproža Tesla metamorfoza zdravja, zelo prijetni, spremembe pa so včasih precej opazne, včasih zelo subtilne in jih stranke niti ne opazijo, a bližnji jim povedo, da so drugačni, da drugače funkcionirajo, reagirajo, da je postalo »lažje z njimi«.

Si želiš poizkusiti? Prijavi se s klikom na spodnji gumb in vpiši potrebne podatke. V najkrajšem možnem času te kontaktiram, da dorečemo termin za osebno srečanje ali tretma na daljavo.

Več o Tesla metamorfozi

Tesla metamorfoza je izjemna oblika zdravljenja, samozdravljenja in dviganja zavesti človeka. Metoda temelji na komunikaciji oz. uporabi t. i. Tesla valov oz. Tesla zdravilnih frekvenc (skalarni valovi), katerih cilj je, da privedejo »telo« v popolno ravnovesje.

Tesla metamorfoza torej ne deluje le na fizično telo, temveč vzpostavlja ravnovesje na vseh ravneh; fizični, mentalni, čustveni, duhovni. IN V TEM JE POSEBNOST IN DRAGOCENOST TESLA METAMORFOZE! Vendar pa prav zato učinka Tesla metamorfoze ne moremo nikoli predvideti, niti nanj vplivati. Gre namreč za dogovor Višje inteligence in fizičnega, mentalnega, čustvenega in duhovnega jaza.

Tesla metamorfoza vzbuja med znanstveniki veliko zanimanja zaradi hitrih in pogosto neverjetnih ozdravitev ter nekaterih edinstvenih pojavov, povezanih s to metodo. 

To je botrovalo povabilu Anje Petrović, utemeljiteljice Tesla metamorfoze, da o tem spregovori pred strokovno javnostjo na Mednarodni Tesla znanstveni konferenci v Filadelfiji in na Univerzi Britanske Kolumbije (Kanada). 

Klienti pripovedujejo o ozdravitvah bolezni, ki veljajo v ortodoksni medicini za neozdravljive, kot so rak, aids, poškodbe hrbtenice, sindrom kronične utrujenosti, lupus, celo ozdravitve prirojenih deformacij. 

Še pomembnejša od teh ozdravitev pa je lahko človekova evolucija, ki jo spodbujajo Tesla valovi!

Kaj so Tesla valovi? Za razliko od herčnih, postajajo Tesla valovi z oddaljenostjo vse močnejši. Tesla valovi jih imenujemo zato, ker jih je Nikola Tesla odkril med projektom Proste energije. Preko metode Tesla metamorfoza, ki lahko povzroči preporod, pridejo klienti v stik s Tesla valovi in to neposredno iz Polja, brez uporabe naprav.

Nastopil je čas, da se usposobimo in postanemo večdimenzionalna Bitja svetlobe.

Več o Tesla metamorfozi®:

https://www.teslametamorphosis.com
knjiga avtorice in utemeljiteljice metode Anje Petrović: Tesla metamorfoza

Nekaj malega o Nikoli Tesli

Anja Petrović pravi: »Nikola Tesla je bil človek, ki je izumil prihodnost.«

Bil je vizionar, rojen »pred časom«, tudi današnji čas še ni povsem zrel, da bi doumel globine in vizije dela Nikole Tesle.

Vsekakor je bil velik znanstvenik, izumitelj več kot 700 izumov (vir Wikipedia), med drugim izumitelj izmeničnega toka, radia, brezžičnega prenosa energije, razsvetljave, indukcijskega motorja na izmenični tok, robotike in še bi lahko naštevali.

Tesla se je ukvarjal z zemeljskimi stacionarnimi valovi, neherčnimi valovi, ki jim danes pravimo Tesla valovi.

Ti valovi so osnova metode Tesla metamorfoze oz. Tesla zdravljenja.

O Anji Petrović -
utemeljiteljici metode

Anja Petrović, rojena v Beogradu, je utemeljiteljica Tesla metamorfoze in svetovno priznana zdraviteljica, ki ima več kot dve desetletji izkušenj z alternativno medicino. Po osnovni izobrazbi je profesorica svetovne književnosti, končala pa je tudi podiplomski študij uporabne psihologije.

V svojem življenju je delala kot učiteljica, organizatorka v kulturnem in kongresnem središču, učiteljica in Reiki zdravilka, zdravilka Ponovne povezave …

Že dve desetletji živi in dela v Avstraliji, odkar pa se ji je »zgodil Tesla«, kot sama pravi, pa potuje po svetu ter predstavlja in poučuje to fascinantno metodo zdravljenja, ki lahko pomaga pri transformaciji ljudi v večdimenzionalna Bitja svetlobe.

Naroči se s klikom na gumb 👇

ali se naroči na e-novičke 👇

×
×

Cart