fbpx
031-360-797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si

Trenutek, ki sem si ga »izbrala« za rojstvo, se je odvil v decembru, leta 1979. Skozi nekatera težja obdobja v svojem otroštvu, sem imela priložnost za umik v svoj svet, v svojo notranjost, za stik s sabo in hkrati za opazovanje vsega okoli sebe.

Že od malega me je privlačilo »raziskovanje« človeka. Spraševala sem se po vzrokih, zakaj človek deluje, tako kot deluje, kaj ga vodi, kaj se dogaja v glavah in srcih ljudi, da razmišljajo, tako kot razmišljajo, da se odločajo na svoj način, da živijo na svoj način.

Zaradi vseh teh vprašanj, ki skozi leta niso izginila, sem tudi svoje poklicno področje posvetila ljudem.

Po poklicu sem diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok in skozi svoje delo sem imela priložnost učenja od otrok; od osebnosti, ki so po svoji naravi še pristne, v stiku s seboj, s svojimi potrebami, željami, ki sledjo svojim ritmom, živijo v trenutku, se izražajo brez predsodkov in brez palete kasneje priučenih okvirjev, omejitev, vzorcev …

Življenje me je skozi vzpone in padce vztrajno vodilo na pot samoraziskovanja. Ne glede na to, kako sem se temu v nekem obdobju upirala, duša ve, kam gre. Ve, kaj želi. In ima potrpežljivost, ima vztrajnost, ima čas. Ko sem si v nekem trenutku dovolila ponovno slišati sebe, se mi je skozi izobraževanja, učitelje, znanje, izkušnje ponovno odprla pot domov, pot k sebi. Skozi »na ključ ne« dogodke v mojem življenju sem spet našla sebe in svoj Smisel.

Pravijo, da ko je učenec pripravljen, pride učitelj.

In tako sta očitno na točki, ko sem bila pripravljena, vstopila v moje življenje dva velika Učitelja, Neli Rep in Marjan Ogorevc, ki mi je odprl vrata Reikija.

Izobraževala sem se torej v šoli za bioterapevte karmične diagnostike Neli Rep, kjer sem od šol. l. 2023 tudi predavateljica Reikija.

Kot Bioterapevt po metodi karmične diagnostike sem v času študija pridobila različna znanja s področja karmične diagnostike, meditacije, biorgonomije, TKM, barvne terapije, reikija …

Sem Mojstrica in Učiteljica tradicionalnega Usui, Imara, Kundalini in Kali Reikija.

Skozi triletni študij in raziskovanje Djotiša – Vedske / indijske / vzhodne astrologije  sem pridobila naziv Djotiš svetovalka.

Sem izvajalka metode oz. praktik Tesla metamorfoza zdravja. Certifikat pridobljen neposredno pri utemeljiteljici metode Anji Petrović. Poleg tega sem praktik Čuječnosti in EFT praktik.

Svoja znanja nenehno nadgrajujem in poglabljam z različnimi izobraževanji, trenutno sem študentka 1. stopnje integralno telesne psihoterapije.

Navdušena sem nad poglobljenim raziskovanjem in pridobivanjem izkušenj skozi praktično delo z ljudmi, skozi tečaje, svetovanja, delavnice, seminarje, ki jih izvajam.

Danes lahko rečem, da sem ženska, ki iz dneva v dan vedno bolj živi svoje sanje.

Pa ni bilo vedno tako oz. je bilo še l. 2015 daleč od tega.

No, saj ne, da bi bilo moje življenje porazno, daleč od tega, imela sem praktično vse – družino, prijetno in varno službo v javni upravi, avto, psa in kar pač sodi zraven. A ne glede na vse, kar sem imela, sem bila znotraj sebe PRAZNA.

Dan je bil dnevu enak, vsak dan utrujena, brez energije, v čakanju na petek, počitnice, praznike, meni pa je v glavi vse bolj odmevalo – A TO JE TO? In zraven odmev – PA SAJ TI JA NIČ NE MANJKA?!?

Ne samo, da naj mi ne bi nič manjkalo, še višek sem dobivala – višek strahov, paničnih napadov, utrujenosti, brezizhodnosti, ujetosti v sistem, otožnosti, ja za vse te »viške« ni prostora v tem sporočilu. 😉 

O ja, kako zelo mi je manjkalo, manjkal je SMISEL, manjkala je RADOST, STRAST, HVALEŽNOST, manjkalo je ENERGIJE, manjkalo je polno UŽIVANJE ŽIVLJENJA, manjkala sem JAZ!

Izgubila sem se v vsej tej rutini in v vseh teh vlogah, ki naj bi jih igrali v življenju.

Ko je bil višek vsega, kar nočem preprosto prevelik, sem se OD-LOČILA, da tako ne gre več naprej!

In ko je zares padla odločitev, so se v mojem življenju pričele pojavljati REŠITVE.

Rešitve skozi znanje, a ne tisto formalno, šolsko znanje, temveč znanje o ŽIVLJENJU, znanje o SEBI.

Skozi to sem ponovno našla SEBE in skozi to povsem po »naključju« odkrila svoje življenjsko poslanstvo, ki ga opravljam z vsem srcem in dušo in vso življenjsko strastjo, ki jo v tem trenutku premorem, kar potrjujejo tudi moje stranke.

O ja, ni bilo enostavno v tem procesu odločitve in sprememb. Moja »zdrava pamet« se je z vsemi štirimi upirala spremembam, upirala velikim finančnim investicijam, ki so bile za to potrebne, upirala (po mojem takratnem mnenju) »šarlatanom«, ki mi itak ne morejo pomagat, upirala premikanju iz cone znanega in navidez varnega …

Ampak, če se spomnite, sem povedala, da sem danes ženska, ki iz dneva v dan bolj in bolj živi svoje sanje.

Da sem lahko na tej točki, sem morala sprejeti odločitve, ki so bile v nasprotju z mojo takratno »zdravo pametjo« in takrat sem verjetno prvič v življenju zares tvegala in poslušala SEBE (čeprav takrat še nisem vedela, da sem to jaz).

Danes lahko rečem VŠEČ MI JE ŽIVLJENJE.

Danes je moje poslanstvo pomagati vsem vam, ki ste na podobni točki, kjer sem bila sama nekoč, da se skozi znanje in izkušnje Življenja vrnete nazaj k sebi skozi:

  • Skozi uvide in razumevanje vaše življenjske poti, vaših karmičnih lekcij, učenj, potencialov, ki jih predajam skozi indijsko vedsko astrologijo djotiš, s čimer dobimo razumevanje, da lahko krmilo življenja prevzamemo nazaj v svoje roke

Za več informacij in sodelovanje z mano me kontaktiraj na info@lotos-svetovanje.si

Na kateri točki pa se ti trenutno nahajaš? Ti je všeč Življenje?

Andreja Pancar

×
×

Cart