fbpx
031-360-797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si

O meni

Trenutek, ki sem si ga »izbrala« za rojstvo, se je odvil v decembru, leta 1979. Skozi nekatera težja obdobja v svojem otroštvu, sem imela priložnost za umik v svoj svet, v svojo notranjost, za stik s sabo in hkrati za opazovanje vsega okoli sebe.

Že od malega me je privlačilo »raziskovanje« človeka. Kaj poganja gibanje človeka? Pri tem me sicer niso zanimale mišice, kot fizično gibalo človeka, temveč sem se že od malega spraševala po vzrokih, zakaj človek deluje, tako kot deluje, kaj ga vodi, kaj se dogaja v glavah in srcih ljudi, da razmišljajo, tako kot razmišljajo, da se odločajo na svoj način, da živijo na svoj način.

Zaradi vseh teh vprašanj, ki skozi leta niso izginila, sem tudi svoje poklicno področje posvetila ljudem.

Po poklicu sem diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok in skozi svoje delo sem imela priložnost učenja od otrok; od osebnosti, ki so po svoji naravi še pristne, v stiku s seboj, s svojimi potrebami, željami, ki sledjo svojim ritmom, živijo v trenutku, se izražajo brez predsodkov in brez palete kasneje priučenih okvirjev, omejitev, vzorcev …

Otroci se igrajo, učijo se iz izkušenj, ki jih pridobivajo skozi igro, njihovo primarno delo je igra.

Igra!

Življenje je lahko igra, če si to le dopustimo. Skozi življenje igramo svoje vloge, ki so življenje samo, in povsem sami, svobodno lahko izbiramo, katere vloge bomo izbirali in kako bomo vloge v življenju odigrali!

Lahko se lotimo svojih vlog s pristnostjo in čutenjem samega sebe, lahko odigramo tiste, ki so jih za nas predodredili drugi. Lahko z radostjo sprejemamo vsako vlogo, ki se nam ponuja in njej vidimo priložnost, lahko se upiramo vsaki vlogi in jo vidimo kot oviro …

Možnosti je neskončno, izbira je naša!

V paleti neskončnih možnosti, sem še bolj kot v otroštvu pričela raziskovati, kaj vpliva na naše vloge in na naše izbire, da jih igramo, tako kot jih.

Življenje me je skozi vzpone in padce vztrajno vodilo na pot samoraziskovanja. Ne glede na to, kako sem se temu v nekem obdobju upirala, duša ve, kam gre. Ve, kaj želi. In ima potrpežljivost, ima vztrajnost, ima čas. Ko sem si v nekem trenutku dovolila ponovno slišati sebe, se mi je skozi izobraževanja, učitelje, znanje, izkušnje ponovno odprla pot domov, pot k sebi. Skozi »na ključ ne« dogodke v mojem življenju sem spet našla sebe in svojo življenjsko pot.

Velik pečat v mojem življenju sta pustila tako Neli Rep kot Marjan Ogorevc skozi študij Karmične diagnostike.

Kot Bioterapevt po metodi karmične diagnostike sem v dveh letih študija pridobila različna znanja s področja karmične diagnostike, meditacije, biorgonomije, TKM, barvne terapije, reikija …

Sem Mojstrica in Učiteljica tradicionalnega Usui, Imara, Kundalini in Kali Reikija.

Skozi triletni študij in raziskovanje Djotiša – Vedske / indijske / vzhodne astrologije  sem pridobila naziv Djotiš svetovalka.

Opravljen imam tečaj EFT metode po AAMET.

Sem izvajalka metode oz. praktik Tesla metamorfoza zdravja. Certifikat pridobljen neposredno pri utemeljiteljici metode Anji Petrović.

Znanja nenehno nadgrajujem in poglabljam z različnimi izobraževanji, raziskovanjem in pridobivanjem izkušenj skozi praktično delo z ljudmi, skozi svetovanja, delavnice, seminarje, ki jih izvajam.

Vsa moja izobraževanja so pripomogla k večjemu razumevanju smisla življenja, k večjemu razumevanju smisla ljudi, situacij, dogodkov, čustev, odzivov, čutenj …, ki se kot učitelji pojavljajo v naših življenjih … Pripomogla so, da danes živim bolj prisoten, zavesten, pristen, čuteč, lahkoten, svoboden vsakdan!

Andreja Pancar