fbpx
031-360-797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si

"Jyotish je kot svetilnik,
ki osvetli pot življenja"

"Jyotish je kot svetilnik,
ki osvetli pot življenja"

Imaš kdaj občutek, da se na nekaterih področjih življenja prepogosto vrtiš v začaranem krogu?

Se sprašuješ, kakšna je tvoja vloga, tvoja popotnica za ta svet?

Ne prepoznaš ali nisi prepričan/-a v svoje potenciale?

Si želiš izvedeti, kateri so tvoji večji izzivi v življenju in kako jih preseči?

Je trenutno obdobje precej naporno, pa ne veš zakaj ali pa si na pragu novih poti, prelomnic, priložnosti?

Si želiš globljega razumevanja sebe, svojih življenjskih poti, izbir, odnosov, ki jih ustvarjaš, nalog, izzivov, lekcij, potencialov in življenjskih učenj?

Potem je djotiš morda tudi zate. ♥

 

Kaj je Djotiš svetovanje in kako poteka?

Jyotish je kompleksen sistem starodavnega vedskega znanja o kozmičnih ritmih.

Vsak posameznik – vsaka duša si izbere idealen trenutek za vstop v Zemeljsko življenje, ki mu omogoča pridobiti točno tiste izkušnje, ki jih potrebuje za svoje učenje, rast in razvoj.

Trenutek rojstva in vpogled vanj skozi natalno karto prikaže nivo zavesti na posameznem področju življenja.

Ob PRIJAVI na svetovanje izdelam analizo tvoje rojstne karte.

Na osebnem online srečanju predstavim tvojo življenjsko pot, izkušnje, ki si si jih zadal/-a na posameznem področju življenja skozi perspektivo džotiša.

Na poglobljenjem djotiš svetovanju pogledamo:

Kje in kako mi lahko svetovanje pomaga?

V čem je Jyotish pri meni edinstven?

Izbiraš lahko med več možnostmi

Mini djotiš
pisna analiza

50
  • Razlaga znamenja, ozvezdij, kamične osi, obdobja Sade sati
  • Kratek pisni povzetek po e-pošti

Osnovno djotiš svetovanje

120
  • Pregled in analiza natalne karte
  • Online termin za svetovanje
  • do 90 minut

Poglobljeno djotiš svetovanje

198
  • Poglobljen vpogled v rojstno karto
  • Pisni povzetek na 20+ straneh A4
  • Video posnetek svetovanja

Kako svojo izkušnjo opisujejo stranke?

Vsakemu, ki še okleva bi rekla, naj se takoj odloči,

ker življenje ni čakalnica!

                                      Neli Rep, bioterapevtka karmične diagnostike                

                                           in ustanoviteljica šole NR                   

  • Djotiš jemljem kot zemljevid, ki mi daje vedeti, kdaj sem podprta s stani planetov in kdaj imam oz. kakšen izziv me čaka. Prikrajšane so ti muke!
  • Na djotiš svetovanje sem prišla, ker sem potrebovala nasvet glede biznisa.
  • Delo s tabo bi vsekakor priporočila, ker si profesionalna, topla oseba, ki zna izbrati prave besede, da lahko dojameš kar je zate pomembno!
  • Samo bodi to kar si, ker si edinstvena in dragocena v tem kar daješ! ❤️❤️❤️❤️
  • Prišla sem do prelomnic v življenju, kjer nisem več vedela v katero smer iti, če se bo to obrestovalo in ali je sploh primerno riniti z glavo skozi zid.
  • Vsekakor sem odnesla to, da sem kreator svoje usode sama in da mi je djotis svetovanje lahko v veliko pomoč, da se v danih trenutkih vem malo lažje obrniti.
  • Andreja je rojena dobra dušica. In tudi kadar koli po končanem Reiki tečaju in po končanem djotiš svetovanju, mi je bila vedno pripravljena priskočiti na pomoč.

    Rekla bom samo to, da sem hvaležna, da sem te spoznala, ker res to kar delaš, delaš s srcem.

    HVALA.

Če še oklevaš, ni tvoj čas. Ko te pokliče,

pa je Andreja pravi naslov

za razbliniti vse dvome.

Mojca Peček,

Wellness studio Zarja,

Murska Sobota

     

Tistim, ki še oklevajo lahko rečem le: »Kaj še čakaš?«

Anja Gantar              

  • Djotiš razjasni dogodke, ki se nam dogajajo in občutja, ki se nam porajajo. Pomaga se nam orientirati v življenju in razsvetli naše poslanstvo.
  • Za djotiš svetovanje sem se odločila, ker mi je največji izziv izbrati pravo poklicno pot. 
  • Od svetovanja bolj zaupam svoji intuiciji in poslušam sebe. Vzela si bom čas zase in za svoja zanimanja. Poskušala bom spraviti v ravnovesje čas za delo in prosti čas.
  • Priporočila bi ga prav vsakemu, saj nihče ni vseveden.

Tudi zelo intuitiven človek lahko še globje ozavesti sam sebe.

Kako je meni Djotiš svetovanje spremenilo življenje?

Dejansko lahko rečem, da je bila odločitev za djotiš svetovanje tista, ki je meni precej spremenila življenje.

Ko sem sprejela odločitev in se prijavila na džotiš svetovanje, sem pred tem le nekajkrat mimogrede slišala, da to sploh obstaja, kaj več pa pravzaprav nisem vedela in tako si tudi približno nisem predstavljala, kaj sploh pričakovati. Nekako sem se prijavila bolj iz radovednosti, pa tudi z malo vzvišenosti, priznam, da sem inteligentnejša od teh »čira čara«. A hkrati sem v sebi iskala nekaj več in upala, da mi bo svetovanje le dalo nek globlji vpogled, v kaj pa pravzaprav nisem vedela.

In res mi je djotiš dal to, kar sem upala in še več. Dal mi je globlji vpogled, dal mi je razumevanje, zakaj in čemu so bile določene stvari v mojem življenju, takšne kot so bile. Spoznala sem, da so bile to izkušnje, ki sem jih izbrala, kar mi je močno pomagalo pri sprejemanju sebe in svojega življenja, takšnega kot je. Odpadli so mnogi občutki krivde, zmedenosti, dvoma, odpadla so mnoga vprašanja.

V tistem času sem sicer že pospešeno delala na sebi, vrtala po svojih vzorcih, prepričanjih, ujetostih, reflektirala svoje življenje, odnose, sebe, djotiš pa mi je pomagal vse skupaj še globlje doumeti.

Kakorkoli, šlo je za ljubezen na »prvi pogled« oz. prvi stik. Tako sem bila fascinirana, da sem si v tistem trenutku rekla: »Jaz to hočem znat!«

Takoj sem poiskala šolo djotiša, v roku enega tedna sem bila že vpisana in pričela s študijem. Študirala sem zares pospešeno in po zaključenem študiju pridobila certifikat in naziv Djotiš svetovalka.

In sedaj sem tukaj, da lahko pomagam Vam!

Skozi študij sem seveda ugotovila, da ljubezen na prvi pogled ni bila naključna, saj sem v natalni karti odkrila preddispozicije in potencial za učenje djotiša, kar pred tem nisem nikoli zares zaslutila.

Kdove, od kod in od kdaj izvira ta moja ljubezen …, vsekakor pa je odločitev za svetovanje močno vplivala na moje življenje. Tudi, če se ne bi odločila za študij, je svetovanje pripomoglo k razumevanju sebe, dalo odgovor na marsikatero globoko vprašanje o sebi in svojem življenju, ki si jih večina izmed nas postavi v določenem trenutku življenja.

V kolikor začutiš klic, se prijavi na svetovanje.

Izkušnje strank

“To je naložba za življenje”

Nuša Torma

Za djotiš svetovanje sem se odločila, ker sem bila v življenju v času raziskovanja, zaradi hude zdravstvene izkušnje v svoji družini, takrat sem se začela zavedati pomena energije in vsega kar ti lahko odpre oči, pokaže pot… ubadala sem se z vprašanji, kdo sem, kaj so moji potenciali, kam in kako naprej.

Djotiš priporočam vsakemu, ki si želi nekaj več izvedeti o sebi oz. svojem prihodu na zemljo, svoja močna in šibka področja, kdaj katero področje izstopa, v katerem letu itd.

To je naložba za življenje, mogoče prav za tiste, ki ste obstali ali pa se vam zdi, da ne veste kako in kam naprej, z djotiš karto pa dobite vpogled v svojo nadaljnjo pot, tako da vas usmeri na pravo pot.

Definitivno priporočam delo z Andrejo, saj zelo podrobno, preprosto, razloži stvari, tako da razumejo vsi, poleg tega je po tem na voljo še za kaka vprašanja, ki se ti odprejo, saj je kar precej obširno razloženo in si moraš vzet čas, da nekajkrat predelaš stvari.

Za svetovanje sem se odločila med tem ko sem se pri Andreji učila Reiki.

Z leti dela na sebi, po ogromno prebranih knjigah, po učenju, sem bila v tistem obdobju se vedno nesigurna v svoje znanje, svoje sposobnosti.

Na svetovanju sem določene stvari lahko videla iz drugega zornega kota, druge perspektive in jih potem tudi drugače sprejela.

Zakaj Andreja? Zato ker se maksimalno posvetiš in trudiš, da bi razumeli, ker se ti ne zdi škoda časa, ker si topla in prijazna oseba in ker ne vsiljuješ svojih mnenj, dopuščaš drugačna mnenja ter vzpodbujaš posameznike k razmišljanju s svojo glavo.

Mihaela Pečovnik

Najbolj dotaknil se me je del, ki je poglobil moje razumevanje glede tega, kako travme iz preteklih življenj vplivajo na sedanjega. Vsi karmični dolgovi, ki jih imam za oddelati v tem življenju, so postali smiselni. Zelo sem bila pomirjena sama s sabo, ko sem pridobila razumevanje, zakaj se mi neke stvari v življenju sploh dogajajo.

Tvoj način dela bi priporočila, ker mi je všeč, da se poglobiš, stvari razjasniš na takšen način, da lahko vsak razume. Vzameš si čas in imaš zelo prijeten individualni pristop.

Si takšna topla oseba, kateri se vidi, da ima ogromno izkušenj in znanja. Na razumljiv način podajaš informacije, ki so zelo dragocene. Meni si top 🙂

Metka Krajnc

Pri djotišu se mi zdi predvsem pomembno, da spoznaš v katerem obdobju se nahajaš in kaj lahko storiš, da se iz tega obdobja največ naučiš in se razvijaš v še boljšo verzijo sebe.

Ali priporočam delo z Andrejo in zakaj?

Absolutno DA🍀😇 Draga Andreja v veselje mi je bilo se udeležiti djotiš svetovanja pri tebi, ker mi je po pogovoru s teboj bilo bolj jasno na čem moram graditi in kaj lahko spremenim sama…🧚‍♀️🙏 HVALA za pogovor-svetovanje, ki mi je dalo več jasnosti.🙏

Monika Trajber

Od srca se vam zahvaljujem za vaš trud in energijo, ki jo vlagate v svoje delo in raziskovanje.

Z analizo rojstne karte sem zelo zadovoljen, meni je v veliko pomoč in oporo na moji poti sem vesel, da sem se odločil za vas ter da sem vas spoznal, ste tudi osebno zelo prijetna in topla oseba.

Jože Š.

Te zanima še več o Džotišu?

(tudi DJOTIŠ, DŽJOTIŠ, JYOTISH, ĐJOTIŠ, ĐOTIŠ)

Jyotish / djotiš je vedska astrologija prastare Indije.

Viri govorijo, da je prava starost Vedske kulture pravzaprav še vedno uganka, večina virov pa govori o starosti 5000 let!

Vsekakor gre za čas, ko še ni bilo teleskopa in sodobne tehnologije, pa vendar Jyotish / djotiš natančno opisuje in izračuna gibanje planetov z gledišča Zemlje. Astrologija je zgodovinsko ena izmed najstarejših veščin, ljudje so sledili naravnim, kozmičnim ritmom, živeli v skladu z naravo in gibanjem vesolja. 

V sanskrtu (jezik starodavne Indije) Jyotish pomeni »svetloba« oz. »kreator svetlobe«.

Svetloba nam omogoča videti. Svetloba odganja temo. Jyotish so oči Ved. Tako nam Jyotish omogoča osvetliti sebe, svojo življenjsko pot. V življenju imamo velikokrat občutek, da hodimo ali tavamo v temi. Ko hodimo v temi po naši poti, nevede s seboj vlečemo veliko ovir, ki smo jih spotoma »pobrali« z že prehojene poti. Djotiš nam tako pomaga, da prepoznamo ovire, ki jih nevede vlečemo za seboj in sprejmemo svojo preteklost, omogoča globlji vpogled v našo sedanjost in tako osvetli našo prihodnost.

Ko imamo prižgano luč, nam svetloba osvetljuje ovire na poti. Tako ni potrebe, da bi se ob ovire spotaknili, temveč se lahko svobodno odločimo, da jih obhodimo, odstranimo … Ob prižgani luči vidimo poti in se lahko sami svobodno odločimo, katero bomo izbrali.

Vendar, potrebno je vedeti, da Jyotish ni napovedovanje prihodnosti, kljub temu, da jo osvetljuje.

Vsak človek ima namreč svobodno voljo. Odločitve, ki jih v življenju sprejemamo vplivajo in kreirajo našo prihodnost. Torej je vsako napovedovanje prihodnosti lahko zgolj projekcija trenutnih trendov v prihodnosti. V tistem trenutku, ko se spremeni ena izmed okoliščin, v tistem trenutku, ko se odločimo izven trenutnih okvirjev in lastnih omejitev, spreminjamo trend in s tem projekcijo prihodnosti.

S svobodno voljo, s svojim delovanjem in z zavedanjem samega sebe, ustvarjamo svojo prihodnost!

In Jyotish nam med drugim ponuja uvide v lastne okvirje in omejitve, ki nam onemogočajo kreiranje prihodnosti, kot si jo želimo in zaslužimo. Šele vpogled v lastne omejujoče vzorce, nam omogoča spremembo in osvoboditev le teh in tako odpira možnosti za kreacijo drugačne prihodnosti.

Celotno vesolje je med seboj povezano in prepleteno z nevidnimi nitmi. Tako kot smo mi del vesolja, tako je vesolje del nas. Vsi poznamo planete, ki krožijo okoli sonca, ne zavedamo pa se vedno, da vsak planet nosi in izžareva svojo energijo in s tem vpliva na celotno vesolje, tudi na nas. Torej planeti imajo svoje fizično telo in imajo svojo dušo, energijo, osebnost, tako kot imamo ljudje svoje fizično telo, znotraj tega telesa, pa je vsak svet zase, s svojim doživljanjem, čustvovanjem, delovanjem, osebnostjo.

Luna s svojo energijo premika tako mogočno vodo, kot je morje. Tudi ljudje, ki smo sestavljeni tudi iz vode, občutimo gibanje Lune. Še kako pusti Luna svoj vpliv na našem čustvovanju, pa tudi številke na tehtnici nihajo skladno z gibanjem Lune. Sonce s svojo energijo, svetlobo in toploto je vir življenja, omogoča rast in razvoj. Tudi ljudje poznamo in čutimo njegov vpliv. Samo spomnimo se, kako pogrešamo energijo Sonca v meglenih zimskih dneh in kako polni energije in pozitivne naravnanosti smo, ko nas razvaja s svojimi žarki. Tako imajo tudi ostali planeti svojo energijo s katero vplivajo na celotno vesolje in na nas kot del le tega.

Kako bodo planeti vplivali na nas osebno, je odvisno od slike neba v trenutku rojstva. Od pozicije planetov v tistem trenutku je odvisno, katere energije nas bodo dosegle bolj in katere manj.

Z neskončnimi povezavami energij planetov in ostalih dejavnikov, ki vplivajo na nas (karma, predniki, vzorci, kraj, v katerega smo se rodili…), se ustvarja naše življenje.

GANESH

– zaščitnik Jyotisha

O Sade Sati obdbobju

SADE SATI v sanskrtu pomeni »sedem in pol«.

Označuje cca. 7,5 let dolgo obdobje, v katerem se Saturnov tranzit nahaja nad Luno v natalni karti oz. v hiši pred natalno Luno in v hiši za natalno Luno. Astrološka rojstna karta ima namreč 12 hiš, v katerih se nahaja 12 zodiakalnih znamenj. Ob rojstvu se planet Luna (ali Čandra po djotišu) utelesi v eni izmed hiš. Ko Saturnov (ali Šanijev po djotišu) tranzit prehaja nad hišo natalne Lune ter eno hišo pred njo in eno za njo (Luna je zelo občutljiva, zato čutimo Saturnov vpliv že v hiši pred in za njo) , se vrši Sade sati.

Saturn potrebuje približno 2,5 leti, da prehodi eno hišo. Govorimo o prehodu čez tri hiše, tako dobimo 7,5 let dolgo obdobje.

Nekateri označujejo to obdobje za obdobje trpljenja in žalosti. V tem obdobju resda lahko pričakujemo več težav in ovir na svoji poti (poslovni, zdravstveni, partnerski in drugi zapleti), vendar vse z namenom preobrazb in notranjega napredka. Saturn je po svoji naravi brezkompromisen učitelj. Uči nas tega, kaj je v življenju res pomembno. To obdobje je namenjeno obračanju vase, sprejemanju življenja takšnega kot je in odvezovanju od vsega, na kar smo pretirano navezani. Saturn nas uči, da je življenje izkušnja, da je potrebno živeti in sprejeti vse izkušnje, ki nam pridejo naproti. Tudi tiste, ki so nam manj ljube. Pomembno je, da se ne zataknemo v pričakovanja, upiranje in pretirano navezanost na karkoli, saj to so stvari, ki nam v življenju povzročijo največ trpljenja. Obrnimo se vase, sprejemajmo življenjske izkušnje, življenjsko učenje – s pravim pristopom tudi Saturnov prehod ne bi smel povzročati preveč težav.

Saturn predvsem želi, da prevzamemo odgovornost za lastno življenje. V kolikor ne čutimo sebe, nismo v stiku s seboj in ne stojimo na lastnih nogah, bo Saturn zavzel brezkompromisne akcije, da to ozavestimo in se naučimo. Ker je torej, kot smo že rekli, Saturn brezkompromisen učitelj, nam lahko v tem času povzroči težave ali odvzame stvari, ljudi na katere se preveč naslanjamo in ob tem pozabljamo, da smo sami kreatorji svojega življenja. »Umakne« nam torej vse izgovore in »bergle«, zaradi katerih ne prevzamemo odgovornosti za svoje življenje.

Saturn je zavetnik ljudi z družbenega dna oz. ljudi z obrobja družbe – to so ljudje, ki povečini ostanejo sami in odvisni sami od sebe, pa vendar bi potrebovali koga, ki bi ljubeče poskrbel za njih. Torej Šani je zaščitnik starostnikov, brezdomcev, invalidov, delavcev, slug … Da bi zadostili Šaniju in se z njegovo pomočjo obrnili navznoter, lahko izvajamo preventivne mere, posvečene Šaniju. Šanija bomo umirili z dobrodelnostjo, donacijami, prostovoljstvom v skupinah, ki jih predstavlja. Zelo mu bo po godu, če bomo obiskovali starostnike ali invalide, se prostovoljno družili z njimi, jim pomagali pri različnih opravilih, če bomo nahranili ali donirali različna sredstva za brezdomce, reveže, lačne po svetu, pa tudi za živali, zlasti ob sobotah, ko je Šanijev dan. Nekateri ljudje instinktivno začutijo potrebo in klic, in v času Sade satija izvajajo zgoraj omenjene preventivne tehnike, brez da bi vedeli, da živijo Sade sati. Te preventivne mere je priporočljivo izvajati tudi, ko ne živimo Sade sati!

Kadar smo zavestni svojega življenja, sebe, hvaležni za vse, kar nam življenje nudi in hkrati nevezani na vse, je lahko obdobje Sade satija obdobje napredka in rasti ter notranje moči. Šani samo želi, da vzljubimo sebe točno takšne kot smo v resnici; nepopolni, z napakami, ranami, slabostmi, ne pa da sebe presojamo in vrednotimo skozi maske in prizme dosežkov, posla, parterja, otrok, materialnih dobrin ipd.

Vzemimo življenje v svoje roke, spremenimo svojo sedanjost, sprejmimo preteklost in s tem sami kreirajmo svojo prihodnost.

ŠANI / SHANI

gospodar karme

Energija imena po Djotiš vedski astrologiji - Namkaran

Vsako ime nosi svojo energijo, svojo vibracijo. Temeljna razlika med numerologijo in Namkaran tehniko je v tem, da Namkaran upošteva ime kot zvok oz. kot vibracijo. Ime je pravzaprav naša osebna mantra, ki smo ji nenehno izpostavljeni. Glede na trenutek našega rojstva oz. glede na našo natalno karto nam ime aktivira določeno življenjsko področje oz. določeno hišo v naši karti. Z izračunom imena tako ugotovimo, ali nas vibracija imena podpira na naši življenjski poti ali pa nam jo morda otežuje.

Izračun osebnega imena je vključen v osnovno Jyotish svetovanje oz. analizo rojstne karte.

Djotiš znamenje

Jyotish natalno karto analizira skozi znamenje ascendenta, ki pa se razlikuje od znamenja ascendenta v zahodni astrologiji. Gre za točko oz. znamenje, ki se v trenutku rojstva nahaja najbolj vzhodno na obzorju (gledano s perspektive kraja rojstva na Zemlji), torej znamenje, ki vzhaja oz. se rojeva v trenutku našega rojstva. Ascendent se menja na približno 2 uri – zato je najboljši pokazatelj osebnosti in individualnosti posamezne osebe.

Za brezplačni izračun ascendenta oz. Djotiš znamenja, vnesi osebne podatke v spodnji obrazec ali mi pišite na info@lotos-svetovanje.si. Odgovor prejmeš na elektronski naslov v najkrajšem možnem času (navadno v roku nekaj dni). 

PRIJAVI SE NA E-NOVIČKE

×
×

Cart