fbpx
031-360-797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
reiki
reiki-mobile

»Samo danes ne skrbi.
Samo danes se ne jezi.
Spoštuj svoje starše, učitelje in starejše.
Živi pošteno.
Bodi hvaležen za vse, kar prinaša življenje.«
Dr. Mikao Usui

Kaj je Reiki?

Reiki je sestavljen iz dveh besed:

REI = univerzalno

KI = življenjska energija

REIKI torej lahko prevedemo kot univerzalno življenjsko energijo, ki je v vsem. Reikist zna to energijo aktivirati, kanalizirati in jo usmeriti, kjer je potrebna.

Reiki je starodavna metoda vzpostavljanja ravnovesja oz. harmoničnega stanja telesa in vseh ostalih subtilnejših ravni našega obstoja in zavedanja. Energijo, ki se ob Reikiju sproži lahko imenujemo zdravilna energija, čista Ljubezen, božansko, kozmična energija, svetloba …

Reiki kot metoda sproža procese zdravljenja in samozdravljenja telesa na vseh ravneh (fizični, čustveni, mentalni, duhovni). Je nežna in neinvazivna metoda, a klasičnega zdravljenja ne nadomešča in ga ne sme nadomestiti, lahko pa je učinkovita podpora!

 

Pri čem je lahko Reiki učinkovit?

… in še mnogo drugih ugodnih učinkov!

Reiki je primeren tudi za otroke, živali, rastline, čiščenje kristalov, prostorov, energetiziranje in čiščenje vode, hrane in še in še.

Reiki tretmaji

Kje in kako potekajo?

Za reiki tretma se lahko odločite kadarkoli želite ali čutite, da ga potrebujete.

Lahko se izvede osebno na lokaciji Brežice ali na daljavo v udobju vašega doma.

Za optimalne učinke pri reševanju specifičnih težav se v enem sklopu priporoča 3 – 5 tretmajev.

Vedno se lahko odločite tudi za posamezen tretma ali za redne tedenske, dvotedenske, mesečne tretmaje.

Tretma na lokaciji izvajalke navadno poteka na terapevtski mizi cca. 30 min. Po želji stranke pa lahko tudi sede na stolu.

Pri tretmaju na daljavo izbirate bodisi ležeči položaj bodisi sedeči meditativni položaj.

Reiki energija je nežna, teče kot čista ljubezen in vedno deluje v najvišje dobro. Vsak prejme toliko energije, kolikor jo želi in zmore sprejeti. Za optimalne učinke je priporočljivo, da se oseba skuša odpreti in prepustiti zdravilni moči ljubeče Reiki energije ter po tretmaju aktivno sodeluje pri spremljajočih procesih zdravljenja in samozdravljenja.

Pri resnih zdravstvenih težavah in stanjih se VEDNO obrnite na zdravniško pomoč, vmes pa si lahko blažite stanje z uporabo Reikija.

 

Želite več? Želite sami postati reikist?

Reiki tečaji - trenutno ON LINE

Kje in kako potekajo?

Želite postati Reikist? Da bi lahko pomagali sebi in drugim, je pri Reikiju potrebna iniciacija, ki vam jo podeli Reiki mojster in učitelj in vas opremi z vsem potrebnim znanjem in tudi po končanih tečajih ostane vaš mentor, ko ga potrebujete.

Reiki tečaji potekajo v 4. stopnjah.

Prva stopnja je predvsem namenjena delu na sebi in samozdravljenju. Učinke Reiki energije seveda lahko preizkusimo tudi na drugih, vendar je pomembno, da Reikija nikomur ne vsiljujemo.

Na drugi stopnji se delo z reikijem še poglobi. Prične se delo s simboli, delo na daljavo, zdravljenje sebe, drugih, živali, rastlin, kristalov, Zemlje …

Na tretji stopnji nadaljujemo v razvoju reikija kot metode za duhovni razvoj in zdravljenje. Spoznamo nov simbol, se mojstrimo v reikiju in pripravimo na stopnjo učitelja, če vas ta stopnja pokliče.

Na zadnji stopnji prejmemo naziv učitelj reikija in smo usposobljeni za iniciacije drugih in poučevanje reikija.

Tako kot pri vsaki stvari, se tudi pri reiki tečajih, pot z iniciacijo oz. zaključeno stopnjo šele prične.

Reiki tečaje ne izvajam osebam, ki trpijo za raznimi psihotičnimi motnjami oz. so na psihiatričnem zdravljenju. Čustveno in psihično labilnim osebam svetujem, da se pred prijavo posvetujejo s svojim zdravnikom ali psihiatrom.

Tečaji so na voljo v izvedbah v živo, izvedbah ON-LINE ali individualni izvedbi, kjer z udeležencem dogovoriva termin individualno (cena individualnega tečaja je +50% redne cene tečaja). 

Tečaje vodim mojstrica in učiteljica Usui, Imara in Kundalini Reikija, bioterapevtka Karmične diagnostike, Djotiš svetovalka idr. Andreja Pancar.

Vabim vas k poslušanju prispevka o Reikiju, ki so ga z mano posneli pri časopisni hiši Večer.  👇  👇  👇 

Za več o posameznih stopnjah Reiki tečajev pa se pomaknite še malo nižje …

Reiki tečaj 1. stopnje

Da bi se prijavili na Reiki tečaj 1. stopnje ne potrebujete nobenega predznanja, potrebujete pa željo in odprtost za sprejem Reiki energije oz. za delo na sebi.

Na prvi stopnji z iniciacijo odpremo kanal za Reiki. Tako se odpremo pretoku Reiki energije.

Poveča se senzibilnost, zaznavanje energije, intuicija, aktivira in prečisti se kanal življenjske energije skozi telo.

Program 1. stopnje

Med samim tečajem je vedno prostor za vaša vprašanja, dileme, razmišljanja. Ni »neumnih« vprašanj, so samo vprašanja, ki zahtevajo odgovor in se morajo izpostavit, da bi vam nanje lahko karseda razumljivo odgovorila.

Čas trajanja tečaja je težko natančno predvideti, saj je odvisen od velikosti skupine, vaših vprašanj in sodelovanja, potreb po odmorih ipd.

TEČAJI POTEKAJO OB VIKENDIH – sobota ali nedelja – Reiki posamezna stopnja je enodnevni tečaj

URA ZAČETKA – 15.00

URA ZAKLJUČKA – 20.30 (predvidoma – odvisno od velikosti skupine, vprašanj, vaj, odmorov …)

LOKACIJA: Zaradi trenutne situacije bodo vsi tečaji potekali ON-LINE, preko Zooma!!! Delo na daljavo zagotavlja enako kvaliteto, vam pa omogoča pridobitev certifikata iz udobja vašega doma!  Za vse spletne tečajnike na voljo dostop do videoposnetkov reiki tretmaja s polaganjem rok za druge in zase.

ŠTEVILO UDELEŽENCEV: Tečaji potekajo v majhnih skupinah

Po opravljenem tečaju vam podelim CERTIFIKAT o opravljeni 1. stopnji Reikija.

Po tečaju ostajam na voljo za vsa vprašanja, ki se porodijo kasneje skozi samo prakso. 

Reiki tečaje ne izvajam osebam, ki trpijo za raznimi psihotičnimi motnjami oz. so na psihiatričnem zdravljenju. Čustveno in psihično labilnim osebam svetujem, da se pred prijavo posvetujejo s svojim zdravnikom ali psihiatrom. Prav je tudi, da me opozorite na morebitne kronične zdravstvene težave ali bolezni.

 

Tečaj vodim mojstrica in učiteljica Usui, Imara in Kundalini Reikija, bioterapevtka Karmične diagnostike, Djotiš svetovalka idr. Andreja Pancar. 

CENA: 120€ vključuje tečaj, pisno gradivo, doživljenjski dostop do video gradiv in podpore v zaprti FB skupini, podporo v praksi, ko jo potrebujete oz. mentorstvo

10% popust za vse, ki ste bili pri meni na djotiš svetovanju. 

 

TERMINI v aprilu 2021  med katerimi lahko izbirate – tečaji se izvedejo ob najmanj treh prijavah

  • 15. 5. 2021 ob 15.00 – spletna izvedba Zoom

  • 12. 6. 2021 ob 15.00 

Gradivo in certifikat prejmete po pošti. 
V primeru, da se tečaj ne izvede zaradi višje sile ali premajhnega števila prijav, se lahko priključite naslednji izvedbi ali vam vrnem vplačilo prijave. 

 

PRIJAVE:

Z nakazilom cene na TRR št. SI 56 0237 3200 1887 579, NLB, Lotos svetovanje in izobraževanje, Andrejka Pancar s. p. – prijava se šteje za potrjeno ob vplačilu min. 50€, preostanek se plača do pošiljanja gradiva (nekaj dni pred tečajem po pošti ob spletni izvedbi)
Namen: Reiki tečaj 1
 
in s sporočilom na info@lotos-svetovanje.si ali preko spodnjega kontakta
 

Kaj pravijo udeleženci? 

"Andreja pozdravljena, imam precej natrpan urnik v teh dneh, ampak sem zelo vesela, da sem se odločila, da vključim tudi reiki in da nisem čakala na "bolj primeren čas". Vsekakor sem prepričana, da je bil ta čas zelo primeren, ker se že precej časa dnevno srečujem z bolečinami v hrbtu in sklepih. In prekrasna novica je, da sem se danes zjutraj vstala povsem brez bolečin. Skoraj nisem mogla verjet, da je res! Včeraj zvečer sem naredila kratek reiki postopek v postelji pred spanjem. Čutila sem veliko toplote v dlaneh in sem se že spraševala, če sem sploh uspela zaključiti, ker se mi je zdelo, da mi dlani še kar naprej žarijo. In danes sem se res počutila kot prerojeno. Ne morem verjet, da je že prvi dan takšen učinek. Sem bila kar malo skeptična, koliko bo pri meni to delovalo, ker pri raznih vajah z energijo na duhovnem šolanju nisem nikoli nič čutila in sem mislila, da verjetno itak nimam sposobnosti za delo z energijami. No, delno sem si že oddahnila, ko si povedala, da pri reikiju niso potrebne neke sposobnosti, po dveh opravljenih tretmajih včeraj pa sem res navdušena. Še enkrat se ti zahvaljujem za srčno in zelo praktično predstavitev in se veselim nadaljnjih izkušenj z reikijem. Vse dobro ti želim pri nadaljnjem delu z reikijem in ti še kaj napišem, če se mi bodo pojavile kakšne dileme (sigurno se bodo). Hvala in lep pozdrav.
Urška
udeleženka online tečaja 1. stopnje
»Med iniciacijo sem videla svoje dlani, ki so bile na mojem trebuhu, potem so "zletele" na trebuh meni drage osebe, ki trpi za rakom na področju ženskih reproduktivnih organov z metastazami na trebuhu. Na njej so prvo moji obe dve roki bili na desni strani trebuha, potem je ena ostala tam, druga se prestavila zadaj na ledvico, na zadnje pa sta obe dve roki "zleteli" na njeno glavo, na področje kronske čakre. Jaz sem si cel čas govorila, da ne smem biti tam ker nimam njenega dovoljenja, ampak roke se niso "želele" premakniti z njenega telesa. Na koncu sem z rokami šla 3x okrog njene glave, kot da bi premikala roke gor in dol. Šele kasneje sem ugotovila, da se tako zaključi proces tretmaja, da "pobožaš" avro. V samem procesu je bilo prisotno malo straha, ker nisem vedela, za kaj gre. Po tvoji razlagi, pa kot da je padel kamen s srca in so začele tečt solze. Takrat je bilo olajšanje. Pa občutek, da se to zgodilo na višjem nivoju s čudovitim namenom, je izjemen.«
Anonimno
udeleženka online tečaja 1. stopnje
"Odločila sem se, da ti napišem nekaj besed. Predavanje mi je bilo fantastično, celovita razlaga in predvsem doživeto. Za menoj je ena čudna preteklost, bojevala sem se sama seboj in priznati moram, da sem v petih letih toliko delala na sebi, od delavnic do regresije... Hodila sem tudi k eni gospe, ki se ukvarja z Reiki in jaz ji pravim, da je ženska s posebno energijo. Danes lahko rečem, da v ta krog sodiš tudi ti, Andreja. Namreč jaz ne vem, točno, kaj dela tale gospod Reiki z menoj, vendar po vsakem srečanju se potem tri dni počutim uničena, glava komaj stoji na vratu, in v možganih čutim tako bolečino. Jaz si sicer ne znam razlagati tega, ampak po treh dneh sem jaz kot prerojena, kot da sem odvrgla še eno dodatno težo iz telesa. Z reiki bom nadaljevala, veselim se srečanja s teboj ..."
Vesna
tečajnica

Reiki tečaj 2. stopnje

Kdorkoli je opravil Reiki tečaj 1. stopnje in sprejel Reiki kot prakso in način življenja, se lahko prijavi na Reiki tečaj 2. stopnje.

Na drugi stopnji še bolj odpremo Reiki kanal in povečamo možnosti za vsestransko uporabo Reikija.

Program 2. stopnje

Med samim tečajem je vedno prostor za vaša vprašanja, dileme, razmišljanja. Ni »neumnih« vprašanj, so samo vprašanja, ki zahtevajo odgovor in se morajo izpostavit, da bi vam nanje lahko karseda razumljivo odgovorila.

Čas trajanja tečaja je težko natančno predvideti, saj je odvisen od velikosti skupine, vaših vprašanj in sodelovanja, potreb po odmorih ipd.

TEČAJI POTEKAJO OB VIKENDIH – sobota ali nedelja – Reiki posamezna stopnja je enodnevni tečaj.

LOKACIJA: ON-LINE ali V ŽIVO (Brežice ali Ljubljana)

Tudi po končanem tečaju ostanem vaš mentor, ko me potrebujete.

Po opravljenem tečaju vam podelim CERTIFIKAT o opravljeni 2. stopnji Reikija.

Reiki tečaje ne izvajam osebam, ki trpijo za raznimi psihotičnimi motnjami oz. so na psihiatričnem zdravljenju. Čustveno in psihično labilnim osebam svetujem, da se pred prijavo posvetujejo s svojim zdravnikom ali psihiatrom. Prav je tudi, da me opozorite na morebitne kronične zdravstvene težave ali bolezni.

Tečaje vodim mojstrica in učiteljica Usui, Imara in Kundalini Reikija, bioterapevtka Karmične diagnostike, Djotiš svetovalka idr. Andreja Pancar.

TERMINI REIKI TEČAJ 2:

  • 29. 5. 2021 ob 15.00 – spletna izvedba Zoom

Vabljeni vsi, ki imate opravljeno 1. stopnjo Reikija, ne glede na to, kje ste jo opravljali. 

Informativne prijave sprejemam na info@lotos-svetovanje.si ali preko spodnjega kontakta.

CENA: 120€ vključuje tečaj, pisno gradivo, certifikat, mentorstvo 

25% POPUST ZA VSE, KI STE PRI MENI OPRAVLJALI 1. STOPNJO  (velja za prijave na tečaj 2. stopnje v l. 2021)

Reiki tečaj 3. stopnje

Kdorkoli je opravil Reiki tečaj 2. stopnje in sprejel Reiki kot prakso in način življenja, se lahko prijavi na Reiki tečaj 3. stopnje.

Na tretji stopnji še bolj odpremo Reiki kanal, spoznamo oz. razvijamo Reiki kot metodo za duhovni razvoj in zdravljenje, se mojstrimo v Reikiju in pripravljamo na stopnjo Učitelja.

Program 3. stopnje

Med samim tečajem je vedno prostor za vaša vprašanja, dileme, razmišljanja. Ni »neumnih« vprašanj, so samo vprašanja, ki zahtevajo odgovor in se morajo izpostavit, da bi vam nanje lahko karseda razumljivo odgovorila.

Čas trajanja tečaja je težko natančno predvideti, saj je odvisen od velikosti skupine, vaših vprašanj in sodelovanja, potreb po odmorih ipd.

TEČAJI POTEKAJO OB VIKENDIH – sobota ali nedelja.

LOKACIJA: BREŽICE, LJUBLJANA ali ON LINE

ŠTEVILO UDELEŽENCEV: Tečaji potekajo v majhnih skupinah.

Reiki tečaje ne izvajam osebam, ki trpijo za raznimi psihotičnimi motnjami oz. so na psihiatričnem zdravljenju. Čustveno in psihično labilnim osebam svetujem, da se pred prijavo posvetujejo s svojim zdravnikom ali psihiatrom. Prav je tudi, da me opozorite na morebitne kronične zdravstvene težave ali bolezni.

Po opravljenem tečaju vam podelim CERTIFIKAT o opravljeni 3. stopnji Reikija.

Tečaje vodim mojstrica in učiteljica Usui, Imara in Kundalini Reikija, bioterapevtka Karmične diagnostike, Djotiš svetovalka idr. Andreja Pancar. 

Trenutno ni razpisanih terminov za tečaj 3. stopnje.

Informativne prijave sprejemam na info@lotos-svetovanje.si ali preko spodnjega kontakta.

CENA: 120€ vključuje tečaj, pisno gradivo, certifikat, mentorstvo 

25% POPUST ZA VSE, KI STE PRI MENI OPRAVLJALI 1. STOPNJO  (velja za prijave na tečaj 3. stopnje v l. 2021)

Reiki tečaj 4. stopnje

Kdorkoli je opravil Reiki tečaj 3. stopnje in sprejel Reiki kot prakso in način življenja, se lahko prijavi na Reiki tečaj 4. stopnje.

Na učiteljski stopnji se pripravimo na podeljevanje uglasitev v Reiki in se usposobimo za predajanje Reiki energije in znanja.

Program 4. stopnje

Med samim tečajem je vedno prostor za vaša vprašanja, dileme, razmišljanja. Ni »neumnih« vprašanj, so samo vprašanja, ki zahtevajo odgovor in se morajo izpostavit, da bi vam nanje lahko karseda razumljivo odgovorila.

Čas trajanja tečaja je težko natančno predvideti, saj je odvisen od velikosti skupine, vaših vprašanj in sodelovanja, potreb po odmorih ipd.

TEČAJI POTEKAJO OB VIKENDIH – sobota ali nedelja.

LOKACIJA: BREŽICE

ŠTEVILO UDELEŽENCEV: Število mest je omejenih na največ 4 udeležence!

Reiki tečaje ne izvajam osebam, ki trpijo za raznimi psihotičnimi motnjami oz. so na psihiatričnem zdravljenju. Čustveno in psihično labilnim osebam svetujem, da se pred prijavo posvetujejo s svojim zdravnikom ali psihiatrom. Prav je tudi, da me opozorite na morebitne kronične zdravstvene težave ali bolezni.

Po opravljenem tečaju vam podelim CERTIFIKAT o opravljeni 4. stopnji Reikija oz. CERTIFIKAT o pridobitvi naziva Reiki Mojster in Učitelj.

Tečaje vodim mojstrica in učiteljica Usui, Imara in Kundalini Reikija, bioterapevtka Karmične diagnostike, Djotiš svetovalka idr. Andreja Pancar., 

Trenutno ni razpisanih terminov za tečaj 4. stopnje. Možnost individualnega tečaja. Cena individualnih tečajev je +50%. 

Informativne prijave sprejemam na info@lotos-svetovanje.si ali preko spodnjega kontakta.

CENA: 120€ vključuje tečaj, pisno gradivo, doživljenjski dostop do video gradiva, certifikat, mentorstvo 

20% POPUST ZA VSE, KI STE PRI MENI OPRAVLJALI 1. STOPNJO  (velja za prijave na tečaj 4. stopnje v l. 2021)

Prijavni obrazec