fbpx
031-360-797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
  • Post author:

Jupiter se že pomika proti zadnji stopinji v znamenju vodnega škorpijona. Zato nam je narava postregla z dežjem. Po svetu bi lahko padle večje količine dežja. Seveda vpliv planetov ne čutimo samo skozi naravo, ampak tudi skozi lastno doživljanje in čutenje. Marsikdo bi zato lahko v teh dneh občutil, kot da se utaplja, da mu zmanjkuje tal pod nogami, da mu polzi iz rok vse, kar si je začrtal. Škorpijon je znamenje sprememb, transformacije, »smrti« v smislu umiranja starega in rojstva novega. Zaupajmo življenju, da vedno poskrbi za nas, tudi kadar imamo občutek, da se utapljamo. Dopustimo možnost, da nam uhaja le tisto, kar nas v resnici ne podpira in nam ne služi več. Dovolimo si iti v globine, v globine svoje duše, ozavestimo, prečistimo, razrešimo, naj odpade vse, kar ni v naše najvišje dobro. Seveda ob tem ne smemo pozabiti, da nismo »večji od življenja« in da naš um ne zna vedno najbolje oceniti, kaj je tisto, kar je v resnici dobro za nas.

Stvari se bodo umirile oz. bomo lahko zadihali s polnejšimi pljuči že v prvem tednu novembra (nekje od 5. novembra naprej), ko se Jupiter pomakne v znamenje strelca. To je znamenje, ki mu vlada, tu se počuti dobro in nam postreže s svojimi boljšimi lastnostmi. Preželo nas bo več optimizma, zadovoljstva, radosti, naše delovanje bo bolj modro, tolerantno, mirno. Prinesel bo več vedrine prav na področje, kjer nas že pol leta močneje stiska Saturnov in Ketujev objem.

Sicer bomo v tem času, od noči čarovnic pa do 20. novembra, vseskozi v obdobju retrogradnega Merkurja, ki nam prinese energijo retrospekcije. Pomaga nam pri prečiščevanju, analizi preteklega obdobja. Tudi ta se zaenkrat giblje v znamenju škorpijona in nam omogoča globoko transformacijo. 7. novembra se pomakne nazaj v znamenje tehtnice, kjer nam daje priložnost čiščenja v odnosih, kar za tiste, ki se jih ta tranzit močno dotakne, ne bo ravno lahko. Čas je primeren za vpogled vase, kaj lahko spustimo, s čim lahko zaključimo, česa ne potrebujemo več. Prav tako nas podpre pri tem, da zaključimo stvari, ki že nekaj časa čakajo na zaključek. Dokončamo stvari, ki smo jih bodisi odlašali bodisi jih vmes prekinili – sedaj je čas, ki nas pri tem podpre.

Seveda pri retrogradnem Merkurju ne gre brez zapletov. Predvsem gre za zaplete, kjer po vsej sili hočemo začeti (kupiti, podpisati ipd.) nekaj povsem novega. Čas je neugoden za povsem nove začetke in sveže odločitve, zlasti na področju posla, tehnologije, komunikacije, transporta ipd. Tehnika že nagaja, komunikacija že »šteka«, pričakujmo zamude, zaplete, nesporazume …

Obdajmo se z mirom in izkoristimo čas za to, v čemer nas le ta podpira. Novi sveži začetki pa naj počakajo nekje do zadnje tretjine novembra.

Vse to so le splošni utrinki oz. splošen utrip nekega časa. Kakšen pečat bodo omenjeni premiki pustili v vašem življenju, je odvisno od vaše natalne karte. Za svetovanje po Vedski astrologiji Jyotiš, pišite na info@lotos-svetovanje.si ali se prijavite preko spletnega obrazca na strani lotos-svetovanje.si.

Vse dobro!

Andreja

×
×

Cart