fbpx
031-360-797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
  • Post author:

September pred nami bo izjemno pester in tudi turbulenten mesec. Svet bo šel čez težke energije in mi z njim. Obeta se nam precej nestabilen čas, v katerem je izjemno pomembno, da znamo ohraniti ali pa na novo vzpostaviti ravnovesje. Bolj kot je turbulentno, več priložnosti imamo za čiščenje in zdravljenje, a le, če temu namenimo energijo in čas. Če se obrnemo vase in delamo na sebi. Energijo nas samih oddajamo v svet, v kolektivno zavest. Več kot nas bo v tem času delalo na sebi, iskalo in ohranjalo ravnovesje, več zdravilne energije bomo oddajali v okolje.

7 razlogov, zakaj ne smete zamuditi septembra:

  1. Septembra se pomakne karmična os. Rahu in Ketu kot nosilca karmične osi se pomikata v novo znamenje. To je torej čas za zaključke karmičnih lekcij preteklih 18-ih mesecev in čas za pripravo na nove energije karmičnega razvoja. Čas za čiščenje stare prtljage, ki je odslužila svoje.
  2. Ketu kot del karmične osi se pomika v znamenje škorpijona. S svojim bivanjem v škorpijonu prodira v globine, daje priložnost za popravljanje stvari, v katere smo globoko zataknjeni, podpira čiščenje globoko zakoreninjenih vzorcev iz naše preteklosti. Če se tega lotimo zavestno, lahko dosežemo globoke premike in preboje, če se samo prepustimo nas lahko potegne v globine nerazrešenih čustvenih stanj.
  3. Septembrska polna luna se dovrši v ozvezdju Šatabiša. Šatabiša podpira zdravljenje na vseh nivojih, išče rešitve za težko ozdravljive bolezni oz. globoko ukoreninjena omejujoča prepričanja. Na drugi strani pa nas lahko Šatabiša pahne v težka čustvena, mentalna in zdravstvena stanja, zato je vpliv te Lune dobro izkoristiti za načrtno zdravljenje na vseh nivojih.
  4. Jupiter ostaja sam v znamenju strelca in ni več pod obremenilnim vplivom karmičnega vozla Ketuja. Tako nam ponuja priložnost za čisščenje in zdravljenje. Pol meseca je še v retrogradnem gibanju, kar podpira razreševanje vseh stvari iz preteklosti, ki so ostale nerazrešene.
  5. Pri tem mu je v pomoč tudi Saturn s svojim retrogradnim gibanjem, saj imamo priložnost za čiščenje in razreševanje pretekle karme in se tako pripraviti za naprej, da vstopimo v novo obdobje resnice in čistosti. Retrogradno se bo gibal tudi Mars, ki je v pomoč pri začetkih, ki se jih nismo lotili ustrezno in pri zaključevanju starega, odsluženega.
  6. Venera se pomika v znamenje raka, kjer poskrbi, da se na ljubeč način soočimo s svojo notranjostjo, s svojo preteklostjo, odnosom s svojo družino in ljudmi, ki so nam blizu.
  7. Merkur v devici pa nam bo pomagal pri jasnosti naših misli, poskrbel bo za oster in prodoren um. Devica je naravno znamenje bolezni in zdravja, torej tudi zdravljenja.

Ne dovolite, da vas nemirne in nestabilne energije potegnejo v svoj vrtinec. Vstopite v september zavestno in to zavestnost ohranite. Načrtno zdravite svojo preteklost in ustvarjajte prostor za nove energije.

Ne veste, kako? Potrebujete pomoč? Toplo dobrodošli, da se mi pridružite na delavnici POT K SEBI, kjer bomo skupaj zdravili in razreševali svojo preteklost in ustvarjali podporno ljubečo energijo prihodnosti. Delo na sebi je temelj za trdnost v vsaki turbulenci.

Za več informacij o delavnici kliknite na povezavo https://lotos-svetovanje.si/delavnice-tecaji/delavnica-pot-k-sebi/.

×
×

Cart