fbpx
031-360-797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
  • Post author:

Djotiš je res vsestransko orodje. Poleg orisa kozmičnih energij, si lahko z njim pomagamo tudi pri pogledu na vremensko sliko.

Vedno poudarjam, da djotiš ni napovedovanje prihodnosti in tokrat ne mislim nič drugače.

Tale dež na dež pa me je vseeno spodbudil, da malce »vržem oko« na vremensko sliko skozi djotiš. Sicer vedno bolj spoštujem in cenim dež, a ga vseeno ne obožujem. In tokrat za moj okus RES pretirava. 

Odkrila sem, da smo v obdobju, ko dež (voda, vlaga) počne ravno to! Pretirava … To naj bi trajalo nekje od aprila pa vse do novembra tega leta. 
To seveda ne pomeni, da bo samo deževalo. Ali da poletja ne bo. (upam!) Pomenilo pa naj bi, da bo več padavin, vlage, torej vode, kot sicer.

Malo sem pogledala situacijo preteklih let, saj si sama res močno želim poletje čimprej … In ugotovila, da naj bi bila vremensko podobna slika oz. situacija poletja (skozi djotiš pogled) nazadnje leta 2014. To je poletje, ki bi ga sama z veseljem pozabila, pa ga nekako ne morem, ker ga sploh ni bilo!   Vsaj vremensko ne. 
Pred tem pa še poletje leta 2010. Tega leta se sicer ne spomnim, pravi pa stric Google, da je bilo več padavin od povprečja tega letnega časa.

Hm, le kaj to pomeni za letošnje poletje? Bomo videli … Mene močno zanima, saj mi je raziskovanje globin in vsestranskosti djotiša zares fascinantno.
Močno tudi upam, da bo tole povečano povprečje dežja »oddelano« vsaj do začetka koledarskega poletja. In da potem čez poletje dežju ne bo treba padati, ker bo za statistiko poskrbel do takrat. 

Kakorkoli, narava potrebuje vse. In narava je tista, ki ve. In je tista, ki ima vedno prav.  Mi pa sprejmimo, kar nam življenje ponuja in najdimo sonce vsak dan, ne glede na vreme!

×
×

Cart