fbpx
031-360-797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
  • Post author:

Na nas, našo osebnost, naše življenje vpliva več dejavnikov. Eden izmed njih je tudi vpliv planetov v trenutku rojstva. Vsi smo del vesolja in vesolje je del nas. Planeti v vesolju plešejo svoj ples, v trenutku rojstva pa se s svojo energijo naselijo v nas. V naši »hiši« (osebnost, življenje) se naselijo in s svojim plesom vnašajo dinamiko v sobe (področja življenja, osebnosti) v katerih prebivajo. Kakšen pečat bodo pustili planeti, je odvisno od tega v kateri sobi plešejo, s kom se družijo (s katerimi planeti), kateri planeti jim dajejo sobo v najem, kdo jih opazuje …

Vedska analiza nam od trenutka rojstva omogoči, da spoznamo ples planetov v nas, s tem osvetlimo sebe, naše življenje in dobimo orodje, zavedanje, kako s planeti zaplesati, da bodo v nas in našem življenju odrazili najboljše možne lastnosti. Planeti plešejo, če jim sledimo ali ne. Če se plesu upiramo, nam soplesalec slej ko prej stopi na prste, ples ni več tekoč. Če se mu prepustimo, je lahko ples čudovit, lahko pa nas tudi odnese v daljine, ki jih še slutimo ne. Lahko pa postanemo enakovreden soplesalec in s svojo energijo, svobodno voljo in delovanjem vplivamo na planet, s katerim plešemo.

Torej Jyotish svetovanje nam pomaga prepoznati plese, ki jih plešemo v svojem življenju. Ko poznamo ritem preteklosti, lahko tekoče vplivamo na ritem sedanjosti in s tem vplivamo na ples, ki ga bomo plesali v prihodnosti. S poznavanjem in obvladovanjem korakov prevzamemo ples življenja v svoje roke.

×
×

Cart