fbpx
031-360-797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
  • Post author:

V petek, 29. marca, planet Jupiter zapušča znamenje škorpijona in se premakne v znamenje strelca (govorimo o vedski astrologiji djotiš). Jupiter vlada strelcu, to je njegovo znamenje, v katerem se počuti kot doma.

Bolj optimistični bomo, navdajala nas bo želja po svobodi, idealizmu, učenju

Nekateri boste načrtovali ali se odpravili na potovanje, raziskovali turistične kraje ali se kako drugače povezali s turizmom ali tujci. Marsikdo se bo lahko srečeval z vprašanji etike, morale, laže našel skupen jezik z avtoritetami, vladnimi ali cerkvenimi ustanovami, očetom. Jupiter v svojem znamenju nam lahko povrne izgubljeno čast, moč, obrne zakone v našo korist.

Jupiter v škorpijonu namreč razsvetljuje temo

Zadnje dni nas je veliko imelo občutek, kot da se dušimo, utapljamo, vse dogajanje je bilo kot v globinah, ki jim ni videti ne vrha ne dna. Zapletom in razpletom ni bilo videti konca. In še jim ni. A s petkovim popoldnevom bomo vseeno malce lažje zadihali. Vendar ne za dolgo!

Jupiter nam bo dovolil samo malo okusiti, kako je doma, saj se že 9. aprila obrne in začne potovati navidezno nazaj oz. retrogradno, kot rečemo, in 22. aprila ponovno zavzame znamenje škorpijona, v katerem bo ostal vse do novembra tega leta. Ponovno nam daje priložnost …

Jupiter v škorpijonu namreč razsvetljuje temo. Vendar če hočemo počistiti temačne kote, jih moramo najprej presvetliti, si dodobra ogledati, kaj vse smo skrivali v temi, se s tem soočiti ter to razrešiti in počistiti.

Nečesa še nismo povsem razčistili, še nismo povsem razrešili lekcij in učenj, s katerimi smo se srečevali od druge polovice oktobra 2018.

Še je nekaj skrivnosti, okostnjakov, ki morajo pasti iz omare

Nekaj skrivnosti je prišlo na dan med Jupitrovim tranzitom v škorpijonu, vendar še ni vse razrešeno, še ni vse čisto. Jupiter v škorpijonu namreč rad poskrbi, da skrivnosti pridejo na plan, da na plan potegne vso temo, s katero se moramo soočiti. Lahko deluje škandalozno, toda s tem ponuja priložnost za razreševanje.

Kaj morate še počistiti v svojem življenju?

Razmislite, kaj morate še počistiti v svojem življenju, v svojih mislih, kje si morate naliti čistega vina, in to razrešite! Časa za razčiščevanje boste imeli vse do novembra 2019, ko bo Jupiter znova prestopil v svoje znamenje.

Kakorkoli, Jupiter je znamenje, ki deluje optimistično, ki želi napredek na poti modrosti, ki širi, uči, svetuje, izboljšuje. Kakršnekoli skrivnosti meče na plan, je ključno, da si jih priznamo in se z njimi soočimo. Laže bomo dihali brez težkega nahrbtnika. Jupiter pa nam bo pomagal, da ga odložimo, če bomo le sprejeli učenja, s katerimi nas sooča.

Vse to se bo čutilo tako skozi globalna dogajanja kot tista na osebni ravni. Na katerih področjih vas bodo energije Jupitra najbolj dosegle, je odvisno od postavitve vaše rojstne karte.

×
×

Cart