fbpx
031-360-797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
  • Post author:

Dragi moji …

Pošteno smo že zakorakali v 2020. V leto novih začetkov, novih priložnosti. Novo desetletje je pred nami, pripravljeno, da skupaj z vami napiše nove zgodbe. Kakšne bodo te zgodbe, je odvisno predvsem od vas samih. Od vaših odločitev, od vaših akcij, od vaše pripravljenosti kreirati, spreminjati, stopiti iz cone udobja in pričeti hoditi po drugačni poti, če vam trenutna slučajno ni najbolj všeč. Že Einstein je povedal, da je norost hoditi vedno po isti poti in pričakovati, da vas bo ista pot pripeljala na drugačen cilj. Ne ravno s temi besedami, a poanta je ta.

Vsak dan je priložnost, nova možnost za ponovno odločitev, kam želim in kam grem! Nič ni izgubljeno. Ob novem letu si marsikdo postavi vsaj eno (ali pa cel kup) novoletnih zaobljub. Potem pa vsako leto znova te zaobljube navadno ostanejo zgolj novoletni preblisk. Gremo naprej po stari poti, tu in tam se še spomnimo na zaobljube, a si rečemo, da je minilo preveč časa, da smo že pregloboko v novem letu, da bodo spremembe pač počakale na naslednje novo leto. Kdo nam je vcepil to miselnost, da je prepozno?! Nikoli ni prepozno za novo, za drugačno! Pa kaj, če je že 12. januar ali pa 30. junij?! V vsakem trenutku je pravi čas za sprejemanje odločitev, ki so v skladu z našim pravim jaz, z našo pravo naravo. Vse, kar je v resnici skladno z nami, nas podpre, ne glede na čas. Le prvi korak je potrebno storiti.

Tako vam v letu 2020 želim, da se odločite za prvi korak. Za pravi korak, ki vas bo podrl v vaši resnični naravi, ki vam bo pomagal prepoznati in živeti sebe!

Ob tej priložnosti z veseljem najavljam, da v letošnjem letu pripravljam delavnice, ki vam bodo v pomoč pri premagovanju prvih korakov. Prvih korakov k življenju, ki ga želite in si ga zaslužite. Prvi koraki, da stopite na pot k sebi.

Delavnice se bodo pričele marca in bodo potekale v Ljubljani in v Brežicah. Dobivali se bomo 3 zaporedne petke ali sobote (glede na lokacijo). Več o samem programu in možnostih zagotovitve nižje cene za zgodnje prijave sledi.

Če vas zanima, kje so vaše priložnosti in vaši izzivi v življenju, ki ste ga izbrali, in v čem vas podpira trenutni čas, lahko izberete zase astrološko svetovanje Jyotish.

Si želite le energijske podpore vesolja, da vam pomaga pri usklajevanju z vašo dušo? Potem lahko izberete seanse Tesla metamorfoze

Karkoli boste izbrali v 2020 in v življenju nasploh, vam želim, da vedno znova izberete SEBE!

Objem!

Andreja

×
×

Cart