fbpx
031-360-797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
  • Post author:

Mars planet energije in akcije se 4. 5. 2020 pomika iz hiše kozoroga, kjer je bil izjemno močan in je dovajal energijo Saturnu, planetu karme, v znamenje vodnarja. V tem znamenju bo večino časa sam, le Luna, kot najhitrejši planet, se mu bo dvakrat pridružila v tem času. V znamenju vodnarja bo ostal do 18. junija 2020.

Vodnar je znamenje, ki je družbeno usmerjeno, ki povezuje, ima vero v višje vrednote in se je pripravljen žrtvovati za višje ideale. Združuje ljudi, ljudje hitro padejo pod vpliv množic in vsemu temu bo Mars v tem času dodajal svojo energijo.

V prvi fazi tega tranzita se lahko pričakuje pozitiven preobrat v povezavi s financami, vračali se bomo na delovna mesta, vrednost delnic, žlahtnih kovin, denarja nasploh se lahko dvigne. Pripravljeni bomo tudi slišati, opaziti tiste, ki potrebujejo pomoč, poudarjena bo dobrodelna nota.

Še vedno bo močen fokus tudi na zdravju, poudarjen bo boj proti bolezni, tudi nov val bolezni ni izključen, a glede na planetarno postavitev verjamem, da tudi če pride do novega izbruha, le ta ne bo tako intenziven, kot je bil v marcu in aprilu. V Sloveniji lahko v tem času tudi pričakujemo sprostitev krajših potovanj in v nas se lahko pojavijo močni impulzi, da moramo na pot, gnalo nas bo na krajše poti.

Zlasti v zadnjem delu Marsovega tranzita skozi to znamenje pa se lahko okrepi nemir, ki se bo stopnjeval do faze jeze, besa, potrebe po spremembah, uničenju in rušenju obstoječega, okrepila se bo kolektivna zavest, lahko se zgodi hitro povezovanje množic v želji po spremembi in borbi za višji vrednote in ideale.

Ponovno poudarjam, da gre le za košček energije nekega časa. V tem času se zgodi še kar nekaj planetarnih premikov, ki bodo vsak po svoje prispevali k celotni sliki.

×
×

Cart