fbpx
031-360-797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
  • Post author:

Najprej sem vam dolžna opravičilo. V preteklem članku o Merkurju sem napisala, da se bo le ta v biku zadrževal dlje časa, vendar temu ni tako. Šele ko bo prestopil v dvojčka, ostaja tam dalj časa in pomembnejše vpliva na razplet dogodkov. Pravijo, da kdor dela, dela tudi napake, ko počneš več stvari hkrati, pa sploh. Pa tako rada učim (tudi sebe) o tem, kako pomembna je prisotnost, v praksi pa sem pri tem različno uspešna. Tokrat nisem bila.

Torej Merkur se je danes zgodaj zjutraj pomaknil v znamenje bika, kjer ostaja do 24. 5. 2020.

V tem času bo bolj poudarjena praktičnost in komunikacija praktične narave. Več bo jasnosti, komunikacije, povezanosti. Večja bo potreba po komunikaciji, izmenjavi mnenj, povezovanju. Skupaj z Venero v tem znamenju bo ustvarjal prijetne odnose, ko pa se Venera sredi maja obrne retrogradno, bo Merkur pomagal ubesediti in skomunicirati vse, kar bo v odnosih prihajalo na plano iz preteklosti. Paziti je potrebno le na trmo ali trmastem vztrajanju pri svojem tudi, če spoznamo, da nimamo prav.

Precej bomo razmišljali o financah in premoženju, kako ustvariti finančen tok, na tem področju bomo kreativni, lahko se nam porodijo čisto nove ideje, ki lahko zaživijo v praksi. Razmišljanje o financah nas lahko pripravi tudi do tega, da bomo več zapravljali, a bodo nakupi praktične narave oz. nas bodo podpirali. Marsikdo bo širil svoj posel.

Gre za splošen utrip časa glede na vedsko astrologijo djotiš. Vpliv na posameznika je odvisen od postavitve planetov v naši rojstni karti.

×
×

Cart