fbpx
031-360-797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
031 360 797   info@lotos-svetovanje.si
  • Post author:

Pisala sem že, da je obdobje, ki ga trenutno živimo, s planetarnega vidika precej ekstremno. Karmična os oz. postavitev planetov karme, se namreč nahaja v takšni poziciji, ki svet vedno na nek način predrugači za vedno. Vpogled v zgodovino je vedno pokazatelj, kakšnega časa se lahko nadejamo.

Nazadnje je bila postavitev planetov senc oz. karme v podobni situaciji oz. obrnjeni poziciji konec leta 2010 in začetek leta 2011. S tistega časa je zagotovo najodmevnejša t.i. arabska pomlad, ki se je pričela decembra 2010 in pomembno vplivala na kasnejša svetovna dogajanja. V tem času je bil izbruh kolere na Haitiju po njihovem katastrofalnem potresu. V Sloveniji iz tega časa večini še ni šla v pozabo najhujša nesreča, ki se je kadarkoli zgodila pri nas – verižno trčenje v megli na dolenjski avtocesti pred Ivančno Gorico.

Zadnja identična postavitev planetov karme oz. karmične osi kot sedaj pa je bila v letu 2001, in sicer v času 11. septembra. Vsekakor ekstremen dogodek, ki je ravno tako imel velik vpliv na svet.

Zato ni čudno, da smo priča trenutnim dogodkom, takšnim kot so.

Rahu kot severni del karmične osi, se je v času izbruha in razglasitve pandemije nahajal v ozvezdju Ardra vse do danes, 22. 4. 2020, ko to ozvezdje ekstremov, destrukcije in velikih učenj končno zapusti. Tako bi lahko predvidevali, da se bo situacija postopoma pričela umirjati, globalno uničenje smo doživeli, sedaj pa krpamo posledice, postavljamo temelje za naprej. Ardra namreč skozi uničenje ponuja velike lekcije, veliko učenje. Ardra uničuje vse, kar nam ne služi več, vse kar je za nas nekoristno, s tem ponuja priložnost za novo rast in razvoj.

Ketu kot južni del karmične osi pa se še vedno nahaja v ozvezdju Moola, v katerem ostaja vse do 19. 9. 2020, ko iz znamenja Strelca prestopa v znamenje Škorpijona. Ozvezdje Moola, v katerem se nahaja planet Ketu (nosilec prekinitev, ločenosti, nevezanosti) predstavlja korenine. Torej še vedno se bomo pomikali v začetke, prodirali do samih temeljev bivanja, vračali se bomo torej k pravim temeljem in se preobražali, kjer je to potrebno in to najmanj do septembra, ko Ketu vstopi v znamenje Škorpijona, ki je prav tako znamenje sprememb, preobrazb – a o tem kdaj kasneje.

Kljub olajšanju, ki ga prinese izstop Rahuja iz destruktivnega ozvezdja, ne bo konec vseh težav. Namreč zlasti v maju prihajajo kozmični vplivi, ki nas bodo vračali nazaj, nazaj v stare vzorce, odnose, učenja in nam ponujali priložnost, da popravimo napake, počistimo, kar smo pometali pod preprogo in na novo gradimo temelje.

Seveda vas bom o pomembnejših kozmičnih dogajanjih in vplivih sproti obveščala, da se boste lahko nanje pripravili in izkoristili vplive kar najbolje zase.

Ni kaj, čas zahteva svoje, mi pa imamo izbiro, ali se mu upiramo ali pa izkoristimo njegove darove.

Katero možnost vi izbirate?

Andreja

×
×

Cart